Prodej pozemku pro bydlení, Chotěvice, 2749 m2

Chotěvice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chotěvicích

Informace k pozemku

Prodej pozemku k bydlení, 2749 m², Chotěvice

Hledáte pozemek pro své nové bydlení či chalupu? Nechcete, aby Vás rušili sousedé nebo Vám někdo nahlížel přes plot? Je pozemek obklopený vzrostlými stromy přesně tím pravým? Pak jste na správné adrese!

Na okraji obce Chotěvice, pouhých 10 km od Trutnova nebo 13 km od Dvora Králové nabízíme ke koupi polostinný, mírně svažitý pozemek o výměře 2749 m², který je územním plánem určený ke stavbě rodinného domu. Pokud by Vám byl pozemek i přesto malý, je možno přikoupit i vedlejší parcelu o výměře 3686 m² a získat tak opravdu nadstandartní pozemek o výměře 6.617 m².

Příjezd k pozemku je po obecní zpevněné komunikaci, elektřina je v dosahu, jako zdroj vody se do budoucna počítá s vrtem, který je již povolen a pro odpady jímka s trativodem.

Rádi Vám podáme další informace.

Parametry pozemku

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Chotěvice
ID
851145
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2749 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Stanislav Mrštík

Stanislav Mrštík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chotěvicích?

Podobné nemovitosti