Prodej pozemku pro bydlení, Staré Město, Tyršova, 1203 m2

Tyršova, Staré Město

9 370 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 655 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Starém Městu

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji opravdu jedinečný pozemek v centru Starého Města u Uherského Hradiště. Pozemek o ploše 1203 m2, na kterém stojí stavba rodinného domu s dalšími stavbami o celkové užitné ploše 193 m2.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve spolupráci s projekční kanceláří EAP Projekce jsme vypracovali návrh studii, pro maximálním využití potenciálu dané nemovitosti:

Návrh studie "REZIDENCE TYRŠOVA":

Studie řeší návrh novostavby bytového komplexu na pozemku p.č. 151/1, 152/2, 260 a 2141, v katastrálním území Staré Město u Uherského Hradiště. Pozemek je přístupný pomocí spojovacího mostu přes potok Salaška, z ulice Svatoplukova. V rámci komplexu je navrženo ekonomicky dostupnější bydlení formou bytových jednotek 1+KK (celkový počet 10) a 2+KK (celkový počet 2). Pro každou bytovou jednotku je vyhrazeno 1 odstavné stání. Celý areál je řešen s ohledem na bezbariérový přístup. Hmotové rozložení a umístění stavby je řešeno tak, aby nedošlo k zastínění a jinému negativnímu ovlivnění okolních pozemků.

Informace k návrhu: Tato studie není prověřená orgány, příslušnými k povolení realizace záměru. Studie slouží jako marketingový doplněk k prodeji nemovitosti - slouží jako orientační ukázka, jak je možno za určitých okolností pozemek ekonomicky využít. Záměr je v případě zájmu o realizaci nutné projednat s příslušným stavebním úřadem a dotčenými orgány (územní plánování, HZS, KHS, místní MěÚ atd.).
Návrh studie Rodinného domu:

Návrh studie Rekonstrukce stávajícího rodinného domu:

Jedná se o návrh stavebních úprav stávajícího rodinného domu ve Starém Městě. Současná dispozice domu je uzpůsobena do 3 samostatných bytových jednotek. Dům svým tvarovým a stavebním řešením nabízí širokou škálu možností využití jednotlivých prostor a variabilitu změn vnitřní dispozice. Navržené řešení uvažuje s úpravou dispozice a zobytnění aktuálně nevyužívaného podkroví, čímž vznikne velkorysý prostor pro dvougenerační bydlení. Vhodným projekčním návrhem lze tyto úpravy realizovat bez nutnosti dodatečného zesilování stávajících základů a dalších složitějších zásahů. Za předpokladu důkladného návrhu se cena těchto stavebních úprav může pohybovat v rozmezí 3-4 mil. korun. Technicky je tak možno většinu parametrů domu uvést do dnešních standardů komfortního bydlení. Celý dům včetně pozemku má velmi bohatý potenciál a i přes vynaložení vyšších finančních nákladů, stojí za to ho využít na maximum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemovitost se nachází v srdci Starého Města hned naproti Kulturního centra „Sokolovna“. První i druhý stupeň základní školy se nachází v dosahu 500 metrů což platí i pro mateřské školy. Nejbližší zastávka veřejné dopravy je 1 minutu chůze a potraviny 2 minuty chůze. Jednoduše budete mít všude kousek. Celá..

Parametry pozemku

Cena
9 370 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Staré Město
ID
00060
Plocha nemovitosti
1203 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Czirok

Jan Czirok

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti