Prodej rodinného domu, Velké Popovice, 189 m2

Velké Popovice

15 798 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 289 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Společnost „Am House“ si dovoluje nabídnout k prodeji rodinný dům 5+kk o celkové ploše 189 m2 + terasa 16 m2, na unikátním pozemku 615 m2, který se nachází v Velké Popovice - Brtnice. Předmětem prodeje je polovina dvojdomu.

Každý dům má 2x venkovní parkovací stání. V přízemí za vstupem do domu je chodba s šatnou (15 m2), dále je zde koupelná s samostatným WC, technická místnost a pokoj ( 17 m2), z chodby vejdete do velkorysého obývacího pokoje s přípravou pro kuchyňský kout, o velikosti 37 m2. Z obývacího pokoje a kuchyně dostanete do zahrady.

Ve 2NP domu je větší ložnice o rozměru 21 m2, a další 2 pokoje 19 a 17 m2. Současně jsou koupelna s WC, s vanou a se sprchovým koutem, samostatný WC, šatna a terasa 16 m2.

V ceně domu je plynový kotel s podlahovým vytápěním, Izolační trojskla, vstupní a interiérové dveře, zařizovací předměty koupelen, dlažby, obklady a podlahy všech místností. Z inženýrských sítí je připojen obecní vodovod, kanalizace a elektřina.

Poblíž najdete přírodní park Velkopopovicko, a je tu veškerá potřebná občanská vybavenost - školka, škola, obchod, pošta, restaurace. V Praze jste autem za 15 min, autobusová stanice je 150m od domu.


Veškeré vizualizace jsou pouze ilustrativní a nemusí v detailu odpovídat skutečné realizaci projektu a jeho okolí.

Pro více informací ohledně nemovitostí nebo domluvení prohlídky domu nás neváhejte kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry domu

Cena
15 798 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Velké Popovice
ID
01163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
615 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AM House s.r.o.

Kurta Konráda 2457/6, Praha, Libeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Vojtik

Pavel Vojtik

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Popovicích?

Podobné nemovitosti