Prodej skladu, Planá nad Lužnicí, Husova, 761 m2

Husova, Planá nad Lužnicí

29 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 924 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a všech poplatků)

Prověřené firmy v Plané nad Lužnicí

Informace k nemovitosti

Hledáte skladové prostory s kancelářemi v jedné budově a stále nemůžete nic vhodného najít? Na Táborsku je nabídka těchto komerčních nemovitostí velmi omezená, ale právě třeba tato nemovitost vám bude umístěním, velikostí skladů a kanceláří naprosto vyhovovat.

Rádi bychom vám představili prodej dvoupodlažní víceúčelové komerční nemovitosti, která se skládá ze dvou částí. První část tvoří administrativní budova po velmi zdařilé rekonstrukci a v druhé části je nově postavená skladová hala z roku 2018. Nemovitost disponuje třemi sklady, showroomem o celkové výměře 576 m² a 6 kancelářemi o výměře 100 m². Budova je ve výborném stavu a do budoucna nevyžaduje další investice. Fasáda je zateplena vatou, okna jsou plastová. Střecha je nová z trapézového plechu. Vytápění a ohřev vody zajišťují dva plynové kotle značky Vaillant. Stropy ve skladové části jsou betonové s nosností 2.000 kg/m². Výška skladu v přízemí je 3 m a v 1. patře je 2,6 m.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě jako je vodovod, kanalizace, plyn a elektřina. Součástí prodeje je vyhotovený projekt na výstavbu jednoho bytu v podkroví a rozšíření skladu v 1. patře o dalších 120 m². Parkovat je možné na uzavřeném dvoře objektu nebo v blízkém okolí na veřejné komunikaci. Svou polohou nabízí skvělé dopravní spojení, sjezd na dálnici D3 je vzdálený pouze 3 minuty.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
29 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a všech poplatků
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Husova, Planá nad Lužnicí
ID
BK190
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
761 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
761 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Plané nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti