Prodej bytu 2+1, Kopřivnice, Lidická, 53 m2

Lidická, Kopřivnice

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Prověřené firmy v Kopřivnici

Informace k bytu

Nabízíme exkluzívně k prodeji družstevní byt o velikosti 2+1 se zasklenou lodžii, který se nachází v 5.NP osmipodlažního panelového domu a to nedaleko centra města na ulici Lidická a to přesto v klidné a pěkné lokalitě s výhledem na Bílou horu. Byt je po částečné rekonstrukci - jsou zde plastová okna se žaluziemi, nové rozvody vody a odpady v plastu ve stoupačkách. Byly zhotoveny nové omítky a výmalby. Jinak je byt v původním, ale udržovaném stavu. V kuchyni se nachází zánovní kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, byla zde zachována spíž. Z kuchyně se dostaneme do obývacího pokoje, ze kterého je vstup francouzským oknem na zasklenou lodžii (3,3 m2). Ložnice je samostatná, neprůchozí. Jádro je původní - umakartové v koupelně s vanou a umývadlem, WC je samostatné. Podlahovou krytinou jsou v pokojích parkety, v kuchyni lino a v koupelně, WC a na chodbě dlažba. V chodbě zaručuje velké uložné prostory vestavěná skříň. Do bytu je doveden kabel a internet. Patří k němu sklepní kóje a podíl na společných prostorách domu. Dům je po revitalizaci, byl zateplen s novou, rovněž zateplenou střechou. Má přední i zadní vchod. V domě bylo instalováno tepelné čerpadlo, které zajišťuje jeho obyvatelům ohřev teplé vody. Na odběr elektrické energie je zvýhodněná sazba. Ulice není průjezdná, tudíž zde není hluk z projíždějících aut, parkování je bezproblémové v bezprostřední blízkosti domu. Jedná se o vynikající lokalitu s dostupností všech služeb, centra města a občanskou vybaveností (škola, školka, markety, sportoviště, poliklinika atd).

Město Kopřivnice je známo svou historií díky slavné značce TATRA a v současné době nabízí množství pracovních příležitostí v nedaleké průmyslové zóně.

Nabídková prodejní cena Kč 2.190.000,-. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lidická, Kopřivnice
ID
SR24013
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

StaLe reality

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lenka Stančíková

Lenka Stančíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti