Prodej bytu 1+kk, Janské Lázně, Lyžařská, 33 m2

Lyžařská, Janské Lázně

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Janských Lázních

Informace k bytu

Pořídit si nemovitost na horách přímo mezi sjezdovkami byl vždy váš sen? Nyní získáváte možnost proměnit tento sen v realitu. Právě nabízím k prodeji kompletně vybavený apartmán 1+kk. A nutno říci, že je velmi stylově vybavený. Přiložené fotografie vám má slova potvrdí. Jen počítejte prosím s tím, že byl tento apartmán zkolaudovaný jako ateliér.

Kompletní rekonstrukcí nedávno prošla celá rezidence Lyžařská, ve které apartmán je. Nemovitost se tedy nachází ve vynikajícím stavu. Vypadá nádherně. Zvenku i uvnitř. V domě je také nainstalovaný smart box, ten vám pomocí aplikace umožní vzdálený přístup do domu. Chytrá věc.

Výměry: Celková užitná plocha včetně sklepní koje je 36,49 m². Podlahová plocha bez sklepní kóje je 33,13 m². Další využitelným místem je prostor, který je vestavěný nad koupelnou a chodbou. Ten lze využít k uložené vybavení nebo jako místo pro přespávání. Při využití těchto možností dosáhneme využitelné plochy až 42,70 m².

K nemovitosti náleží také venkovní parkovací stání. Žádné kroužení okolo, žádný stres při hledání volného místa. Přijedete, zaparkujete a jdete. Hotovo.

Nyní ale pojďme společně nahlédnout do samotného apartmánu. Hned při vstupu pocítíte, že jste přišli do vkusně zařízeného prostředí. Bude vám zde příjemně. Možná za to mohou využité přírodní barvy, dostatek přirozeného světla nebo elegantně zkosený strop. Kombinace všech těchto aspektů vytvoří dokonalý celek. A vy si ho na první pohled zamilujete.

Apartmánu dominuje moderní kuchyňská linka, kde nechybí digestoř, trouba, mikrovlnka ani keramická deska. Zde se vám bude vařit krásně. A nachystané pokrmy si vychutnáte u kuchyňského stolu pod velkým zkoseným oknem. Nádhera. Dále nechybí ani prostor pro relax u televize nebo postel pro důkladnější odpočinek.

Když nahlédneme do elegantně zařízené koupelny, spatříme sprchový kout, umyvadlo, pračku a toaletu. To vše se sem vejde. To vše můžete ihned využívat. A před každým odchodem z apartmánu můžete svůj vzhled zkontrolovat v zrcadle, které je prakticky umístěno hned u dveří. Stejně jako telefon, kterým se vám ohlásí každá návštěva.

A abyste se v apartmánu cítili ještě více pohodlně, můžete si teplotu vzduchu regulovat přímo z telefonu. Je zde termostat, který se ovládá prostřednictvím aplikace. Velmi příjemná záležitost.

A kde konkrétně se dům s apartmánem nachází? Přímo mezi sjezdovkami Protěž a Formánek. Ta je ideální pro nejmenší lyžaře. Jestli i vy rádi lyžujete, jezdíte na snowboardu nebo na běžkách, toto místo si vás okamžitě získá.

Pokud se rozhodnete nemovitost pořídit jako investici, bude to určitě chytrý krok. Janské Lázně jsou velmi oblíbenou turistickou destinací a poptávka po pronájmu podobných apartmánů je velká.

Zaujala vás tato nemovitost? Pokud ano, dejte mi prosím vědět. Moc rád vám apartmán i jeho kouzelné okolí osobně ukážu.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Lyžařská, Janské Lázně
ID
58446
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
42 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Janských Lázních?

Podobné nemovitosti