Prodej rodinného domu, Želetava - Šašovice, 210 m2

Želetava, Šašovice

1 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 816 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Želetavě

Informace k domu

Nabízím k prodeji rodinný dům v Šašovicích, místní části městysu Želetava. Stavba o dispozicí 2+1 má verandu, dílnu a uzavřený dvůr, který poskytuje maximální soukromí. V roce 2022 se uskutečnila celková rekonstrukce, voda je kompletně nová v plastu, elektřina vedená v měďi. Velkým benefitem je ohřev vody na noční proud a centrální domovní kotel na tuhá paliva. Velmi nízké roční náklady.
Zaveden kamerový systém a internet. Přípojka k plynu je vyvedená před domem. Dům má vlastní studnu s kojeneckou vodou. Pokud hledáte dům k trvalému bydlení, nebo rekreaci, má tato nemovitost potenciál Vaše přání splnit.
V Šašovicích žije cca 168 obyvatel. Vesnička má velice zajímavou strategickou polohu díky svému umístění nedaleko Evropské silnice E59. (Jihlava – Moravské Budějovice – Znojmo - Vídeň)
V obci sídlí mezinárodní firma, díky níž je zde nízká nezaměstnanost. Rozšířená občanská vybavenost (škola, školka, pošta, obchody, lékárna, kadeřnictví, čerpací stanice atp.) se nachází v Želetavě.
V případě zájmu mne kontaktujte.

Parametry domu

Cena
1 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Želetava, Šašovice
ID
01960
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
109 m2
Plocha nemovitosti
298 m2
Plocha zahrady
189 m2
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Kancelář Jihlava

Kancelář Jihlava

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Želetavě?

Podobné nemovitosti