Prodej rodinného domu, Mladé Buky, 168 m2 (ID: 2094104)

Mladé Buky

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře.)

Prověřené firmy v Mladých Bukách

Informace k domu

Hledáte-li nemovitost s jasným investičním potenciálem, pak pro Vás máme zajímavou nabídku.

Vítejte tedy u prezentace prodeje domu v Mladých Bukách - obci na úpatí Krkonoš.

V samém srdci oblíbeného a celoročně navštěvovaného sportovního a relaxačního Areálu Mladé Buky nabízíme k prodeji rodinný dům se 2 byty, prostornou garáží a zahradou.

Dům má dva samostatné byty s vlastními vchody. V přízemí se nachází byt dispozice 3+1 s výměrou podlahové plochy 93 m2, dále prostorná garáž (37 m2) se sekčními vraty, veranda a technická místnost sloužící jako zázemí pro tepelné čerpadlo.

V patře je umístěn byt dispozice 3+kk s balkonem o celkové výměře podlahové plochy 75 m2. Dispozice místností: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice se šatnou, koupelna s wc, vstupní chodba, balkon. Byt je po rekonstrukci, s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka 60 cm, sklokeramická varná deska, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba, odsavač par).

Objekt má velké půdní prostory využitelné k vestavbě dalších obytných místností.

Pozemek je o celkové výměře 876 m2. Zahrada je směřována na jižní stranu a je na ní umístěna zastřešená prostorná pergola, skleník a množství okrasných dřevin a keřů.

Dům je po částečné rekonstrukci osazena plastová okna, zčásti provedeny nové elektro rozvody, nový nerezový komín, instalováno tepelné čerpadlo zn. Toshiba se zásobníkem vody ad. PENB G (po jeho předložení bude údaj aktualizován).

Nemovitost přímo sousedí se Ski areálem a od domu je možno sjet na lyžích na celkem 5,1 km denně upravovaných a zasněžovaných tratí. Díky lokalitě a skvělému servisu je Areál Mladé Buky jedním z nejdéle otevřených skiareálů v ČR. Jen pár metrů od domu se nachází dětský zábavní areál Baldův svět s desítkami atrakcí, a dále potom 1,5 km dlouhá bobová dráha a několik naučných stezek.

Z dalších blízkých a navštěvovaných míst lze zmínit Golf Club Mladé Buky, Janské Lázně s lanovkou na Černou Horu, Stezka korunami stromů, či Pec pod Sněžkou, Pomezní Boudy ad.

Nabízené nemovitosti se nacházejí v celoročně navštěvované lokalitě, a díky svému umístění na velmi exponovaném místě jsou výjimečnou a ojedinělou nabídkou. Objekt je ideální pro krátkodobé pronajímání s předpokladem vysoké celoroční obsazenosti.

Cena za nemovitost činí 7.000.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 777660555, emailu: info@evolucereality.cz.

Parametry domu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
22042CZK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
876 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladých Bukách?

Podobné nemovitosti