Prodej rodinného domu, Svoboda nad Úpou, Pod Rýchorami, 270 m2 (ID: 2094093)

Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou

3 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 968 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře)

Prověřené firmy v Svobodě nad Úpou

Informace k domu

Investiční příležitost v Krkonoších.

K prodeji nabízíme rodinný dům s obrovským potenciálem, vystavěný ve Svobodě nad Úpou, u hlavního tahu na Pec pod Sněžkou a další krkonošská střediska.

Nemovitost má jedno nadzemní podlaží, obytné podkroví a sklep. V přízemí se za vstupem nachází zádveří, 4 samostatné místnost, koupelna s rohovou vanou, samostatná toaleta, zádveří se vstupem na zahradu, schodiště do podkroví a do sklepa, dále místnost baru se samostatným vstupem. V podkroví je dalších pět obytných místností, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a půda.

Vytápění je řešeno dálkově horkovodem, s možností centrálního vytápění kotlem na tuhá paliva, komín je vyvložkován. Odpadní vody jsou svedeny do kanalizace, napojení na obecní vodovod. Elektřina 220V a 380V. Okna nemovitosti jsou orientována na všechny světové strany. PENB nepředložen, proto uváděna třída G.

Rodinný dům je ve stavu před rekonstrukcí, s možnou realizací výstavby dle vlastních představ - objekt tak lze upravit pro vlastní trvalé či rekreační využití, avšak vzhledem k umístění v turisticky vyhledávané lokalitě se jeví jako nejvýhodnější realizace přestavby na penzion s možností využití pro pronájmy. Realitní kancelář je připravena zajistit pro Vás stavební společnost, která Vám přestavbu na míru zajistí.

Cena za nemovitost činí 3.980.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma. EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě.

Parametry domu

Cena
3 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou
ID
24124JAK
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
270 m2
Plocha nemovitosti
746 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Olga Jaklová

Olga Jaklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svobodě nad Úpou?

Podobné nemovitosti