Pronájem bytu 2+1, Ústí nad Labem - Střekov, Ke Hradu, 57 m2

Ke Hradu, Ústí nad Labem, Střekov

9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(9900-,Kč plus voda 600-,Kč osoba. Elektřina na nájemníka.)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

velmi pěkný byt v nájemním domě v Ústí nad Labem na Střekově v ulici Ke Hradu. Tento dům je ve velmi dobrém stavu pravidelně udržován, vlastníci se starají o dům i okolí domu, proto zde najdete, uklizeno, klid, soukromí, přátelské vztahy.
Jedná se o velikost bytové jednotky 2+1 o výměře 57 m², sice se bytová jednotka nachází v suterénu domu s další bytovou jednotkou, kde žije dlouhodbý nájemník, ale za to zde naleznete větší soukromí od ostatních spolubydlících nájemníků v domě, bydlí zde nájemníci které jsou vybírány aby v domě panoval klid, čisto a pohoda, proto se nyní hledá někdo pohodový, spolehlivý a klidný na dlouhodobý pronájem.
V bytě se nachází obývací pokoj s výhledem do dvora, ložnice, předsíň, spíž, koupelna, toaleta a další úložný prostor ve formě komory.
Na podlahách jsou funkční plovoucí podlahy, plastová okna, kuchyňská linka vybavena plyn. sporákem.
Podmínky jsou: řádná platební morálka a nejlépe nekuřáci.
Za nájem zde utratíte 9900-Kč + voda (1 os.600,-Kč)+ el.energie (záloha cca 1300,-Kč) možnost internet za 300,-Kč. V ceně nájmu je vytápění bytu, poplatek za úklid a el.energie společných prostor. Neváhejte a objednejte si prohlídku. Kauce 2 nájmy. Provize RK. Byt bude volny od 15.6.2024. Ev. číslo: 646728.

Parametry bytu

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
9900-,Kč plus voda 600-,Kč osoba. Elektřina na nájemníka.
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Ke Hradu, Ústí nad Labem, Střekov
ID
647342
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Patro
1. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Helena Dlouhá Škutová

Helena Dlouhá Škutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti