Prodej rodinného domu, Olomouc, Lazecká, 129 m2 (ID: 2093371)

Lazecká, Olomouc - Lazce

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k domu

Vážení klienti,
nabízíme vám rodinný dům se zahradou v Olomouci Lazcích, ulice Lazecká.

Jedná se o řadový, dvoupodlažní dům o dispozici 4 + kk s nevyužívanými půdními prostory, zastřešenou venkovní terasou, dvorem s přístavbami a zahradou o rozloze 600 m2 s možností vjezdu.

Celková plocha pozemku je 937 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 337 m2. Obytná plocha v přízemí domu je 106 m2 a v patře 23 m2. Půdy nabízejí prostory o velikosti 37 m2 a 57 m2.

V 1. NP se nachází rozhlehlá vstupní chodba se skříněmi a předsíňovou stěnou s průchodem do zahrady. Z chodby je vstup do obytné místnosti s kuchyňským koutem a spíží. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou a elektrickou troubou. Je zde prostor ve vestavěnou lednici. Navazující obývací pokoj má okna orientovaná do ulice. Úzkou chodbou se vstupy na WC a do technické místnosti projdete k velmi prostorné koupelně s vanou, sprchovacím koutem a umyvadlem a dál ke dvěma vzájemně průchozím pokojům. Nachází se zde i druhý východ z domu, který umožní vstup přímo na krytou terasu za domem, a schodiště, kterým vystoupáte do druhého poschodí. Zde se nachází jedna obytná místnost, menší sklad a dvě prostorné půdy. Nabízí se možnost rekonstrukcí vybudovat další byt nebo obytné prostory.

Přes dvorek s terasou a přístavbou se třemi sklady vstoupíte na oplocenou zahradu s ovocnými stromy, voliérou, zahradní lavičkou. V zadní části zahrady je možný vjezd na pozemek.

Dům je napojen na všechny sítě včetně plynu. Topení domu zajišťuje plynový kotel a krbová kamna s výměníkem. Dům je vybaven klimatizací. Okna jsou plastová, fasádní omítka zateplená. Vnitřní prostory jsou po částečné rekonstrukci.

Lokalita Olomouc Lazce je jedna z nejatraktivnějších lokalit ve městě. Nejen pro malou vzdálenost od centra města a bohatou občanskou vybavenost, ale i z důvodu blízkosti řeky Moravy a možnostem rekreačního a sportovního vyžití.

Pro více informací kontaktujte makléře Petra Hanáka

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Lazecká, Olomouc - Lazce
ID
202370
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
937 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti