Prodej rodinného domu, Praha - Nebušice, V uličkách, 330 m2

V uličkách, Praha 6, Nebušice

56 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 266 879 Kč /za měsíc

(Cena uvedena vč. provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Vila 6+kk + 3 x koupelna + 3 x šatna + pracovna + garáž + terasa - 330 m2, která se nachází ve velmi klidné části Prahy 6 - Nebušicích na konci zástavby ve slepé ulici. Jedná se o jedinečný dům projektovaný oceňovaným architektem Svatoplukem Sládečkem, navržený s důmyslným řešením pro potřeby rodiny a s nadstandardním interiérem vč. značkového vybavení.

Přízemí tvoří otevřený prostor obývacího pokoje, jídelna a kuchyně od Italského výrobce Scavolini s pracovní deskou od Technistone vč. vestavných spotřebičů Miele (Parní, elektrická i mikrovlná trouba, kávovar, vinotéka, lednice s mrazákem, indukční varná deska a designová digestoř). V obývací části jsou velkorysé vysoké stropy 5m, které dodávají prostoru vzdušnost a rohový krb. Dále se zde nachází 1 pokoj se šatnou, prosklená schodišťová hala s úložnými prostory, koupelna (se sprchovým koutem a toaletou) a garáž s přímým vstupem do domu. V prvním patře se nachází master ložnice s en-suite koupelnou a moderní šatnou. Druhé patro je určeno dětským pokojům, kdy každý pokoj má svojí šatnu a jednu společnou koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

Vytápění zajišťuje kondenzační turbo kotel Junkers a dostatek teplé vody zásobník Bosch. V celém domě je podlahové vytápění. V domě jsou dřevěná okna a Francouzská hliníková trojskla s vnitřními stínicími a automatickými předokenními žaluziemi a centrální vysavač. Podlaha je dřevěná - dub Artic. Sanitární vybavení koupelen je Laufen a vodovodní baterie Hansgrohe. Zabezpečovací zařízení Jablotron s napojením na PCO doplňuje domovní telefon s kamerou. Vjezd před garáží je vydlážděn Brazilským Kvarcitem. Garáž je vybavena vestavnými skříněmi a má dostatek místa pro dva vozy a další sportovní vybavení.

Terasa vč. pergoly s naklápěcími střešními lamely a okolí bazénu je vydlážděno kamenem (Brazilský Kvarcit), bazén je vyhřívaný se samočistícím systémem. Dešťová voda je zachytávaná v retenční nádrži s čerpadlem do závlahy. Zahrada, která je celá nasvícená je velmi udržovaná s okrasnými stromky, vydlážděnými cestičkami (Brazilský Kvarcit) a designovým želeným ohništěm a roštem na grilování a posezením.

Lokalita je perfektní s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází školy International School of Prague nebo Riverside School. V okolí je dostatek zeleně, parky, dětská hřiště, Divoká Šárka - 8 min. chůzí. Výborná dopravní dostupnost MHD - 15 min. Metro A zast. Bořislavka, 25 min. centrum Prahy. Autem 5 min. Pražský okruh, 8 min. letiště Praha. Pro více informací volejte manažera nabídky.

Parametry domu

Cena
56 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
V uličkách, Praha 6, Nebušice
ID
N07299
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
330 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
180 m2
Plocha nemovitosti
896 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jan Svoboda

Jan Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti