Pronájem bytu 2+1, Ústí nad Labem - Střekov, Nová, 63 m2

Nová, Ústí nad Labem, Střekov

9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby a el.energii)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+1, 63 m², Ústí nad Labem, ul. Nová

Nabízíme k pronájmu prostorný a částečně zařízený byt s lodžií a hezkým výhledem ze 7. patra, orientovaný na východ. Byt se nachází v Nové ulici v Ústí nad Labem.

Účelná dispozice je tvořena prostorným obývacím pokojem na nějž navazuje lodžie, dále ložnicí, kuchyní, chodbou s vestavnou skříní, velkou koupelnou ( kam se Vám v pohodě vejde i pračka ) a toaletou.

Výhodou této klidné lokality jsou služby základní služby občanské vybavenosti v blízké vzdálenosti - obchody, restaurace, zdravotnické zařízení, školka a škola. Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo rodiny. Dům je pečlivě udržován správcem, jsou zde dva výtahy a kamerový systém.

Majitel hledá nájemníka s pracovním poměrem a bez záznamů v registrech.

Nájemné je stanoveno ve výši 9.900,-Kč + zálohy na služby ve výši 3.387,- Kč + si hradí nájemce zálohy na plyn a elektrickou energii. Vratná kauce pro majitele je ve výši dvou nájmů. Odměna pro RK ve výši jednoho nájmu.

Bližší informace Vám rádi sdělíme po telefonu

Parametry bytu

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby a el.energii
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Nová, Ústí nad Labem, Střekov
ID
868250
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Eva Hamplová

Eva Hamplová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti