Prodej rodinného domu, Hulín, 120 m2

Hulín

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hulíně

Informace k domu

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení rodinný dům 2+1 v Hulíně, Nábřeží.
Zastavěná plocha a nádvoří 235m2. K nemovitosti přísluší parcela o výměře 258m2 ostatní plocha a nádvoří a zahrada o výměře 121 m2.
Rodinný dům se nachází v centru města Hulín u místní tržnice. Dům je zděný se sedlovou střechou s plechovou krytinou. Dispozičně je řešen 2+1 s průjezdem s možností vjezdu do dvorního traktu ve které je garáž, sklady, udírna, letní kuchyně s pokojem a posezením pod pergolou. Ve dvorním traktu se nachází zahrada s ovocnými stromy a jehličnany, 2x skleník a sklad na zahradní techniku, dále studna s užitkovou vodou a čerpadlem. Topení je řešeno plynovým kotlem a radiátory. Ohřev vody řešen el. bojlerem. Prostorná koupelna je po rekonstrukci a je plně vybavena. Okna rodinného domu jsou dřevěná kastlová po rekonstrukci – trojskla. Dům je napojen na veškeré IS. Bližší informace v realitní kanceláři.

Parametry domu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Hulín
ID
2024264
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
614 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality KM Now

Riegrovo náměstí 137/57, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Václav Žůrek

Ing. Václav Žůrek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hulíně?

Podobné nemovitosti