Prodej bytu 2+1, České Budějovice, Dukelská, 54 m2

Dukelská, České Budějovice - České Budějovice 6

4 721 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 499 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně právních služeb RK.)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Těším se, že vám můžu představit tuto exkluzivní nabídku bytu s terasou a garáží v jedné z nejžádanějších lokalit - Havlíčkova Kolonie. Havlíčkova kolonie je synonymem pro kvalitní bydlení a životní styl. V této žádané lokalitě se setkává klidné prostředí s vynikající dostupností veškeré občanské vybavenosti. Naleznete zde širokou škálu restaurací, kaváren, obchodů, škol a zdravotnických zařízení. Pro milovníky přírody je zde dostatek zeleně a parků pro aktivní odpočinek.
Nechte se unést atmosférou tohoto úžasného bytu a zažijte komfortní bydlení ve špičkové lokalitě Havlíčkovy kolonie. Jedná se o prostorný a moderní byt 2+1 s elegantní terasou, která vám poskytne dokonalé místo pro relaxaci a odpočinek po náročném dni. Tento byt se nachází v přízemí o celkové výměře 54,65 m2. Sestává se z obývacího pokoje (16,07m2), kuchyně (12,34m2), ložnice (10,86m2), koupelny se sprchovým koutem a WC (5,42m2) a předsíní (6,22m2). Velkým bonusem této nemovitosti je zároveň prostorná garáž o velikosti 25,40 m2. Součástí tohoto bytu je také sklep (1,98m2) nacházející se vedle v chodbě.
Tato bytová jednotka je vhodná také jako bezbariérová se svým vstupem.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem přímo v domě.
Tuto nemovitost lze koupit i jednotlivě, samostatně bytovou jednotku nebo garáž. Bližší informace o cenách Vám ráda poskytnu.
Celkové náklady na bydlení činí 3.850,- Kč.
Tato nemovitost je velmi jedinečnou nabídkou a ráda Vám ji představím osobně na prohlídce! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104554.

Parametry bytu

Cena
4 721 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně právních služeb RK.
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Dukelská, České Budějovice - České Budějovice 6
ID
N104554
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Bala

Mgr. Kateřina Bala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti