Prodej pozemku pro bydlení, Kutná Hora, U Kola, 1132 m2 (ID: 2091659)

U Kola, Kutná Hora - Sedlec

5 659 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 969 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme Vám pozemek o výměře 1.132 m2, nacházející se v klidné části Kutné Hory. Pozemek je připravený pro stavbu Vašeho vysněného rodinného domu. Zbývá pouze zažádat o stavební povolení. Na kraji pozemku elektrický pilíř, vodovod a kanalizace. K dispozici veškerá dokumentace.

K pozemku vede přístupová obecní, osvětlená komunikace. Pozemek se nachází v městské části Sedlec, nově vzniklé a klidné ulici s názvem U Kola. Orientovanost na jižní stranu. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti. Dojezdová vzdálenost - Kolín 10 min., Čáslav 15 min., Praha - Černý Most 45 min.

Pozemků obecně v Kutné Hoře není mnoho a bude stále méně. Proto může být koupě nejen dobrou příležitostí pro stavbu Vašeho domu, ale i skvělou investicí. S každoročním navyšováním cen nemovitostí, a stále menším počtem pozemků v této lokalitě, Vám koupě zaručí lukrativní uložení peněz a jejich zhodnocení.

Pozemek je volně přístupný kdykoliv. Samozřejmostí je ale i osobní prohlídka s makléřem. S financováním této nemovitosti Vám rád pomohu.

-
We offer you a plot of land with an area of 1.132 m2, located in a quiet part of Kutná Hora. The land is ready for the construction of your dream family home. All that remains is to apply for a building permit. Complete networking: sewerage, water conduit, electricity. All documentation is available.

Access to the land is by a municipal, illuminated road. The land is located in the Sedlec district, a newly created and quiet street called U Kola. Orientation to the south side. All amenities nearby. Driving distance - Kolín 10 min., Čáslav 15 min., Prague - Černý Most 45 min.

In general, there are not many plots of land in Kutná Hora and there will be fewer and fewer. Therefore, the purchase can be not only a good opportunity for building your house, but also a great investment. With real estate prices increasing every year, and the number of plots in this location becoming smaller and smaller, the purchase will guarantee you a lucrative saving of money and its appreciation.

The land is freely accessible at any time. A personal inspection with a broker is also a matter of course. I will be happy to help you with the financing of this property.

Parametry pozemku

Cena
5 659 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
U Kola, Kutná Hora - Sedlec
ID
00242
Plocha nemovitosti
1132 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Mejstřík

Jakub Mejstřík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti