Prodej pozemku pro bydlení, Svatý Mikuláš, 1200 m2 (ID: 2091656)

Svatý Mikuláš

3 585 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 085 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Svatém Mikuláši

Úklidové služby

Informace k pozemku

K prodeji nabízíme pozemek ke stavbě rodinného domu v hezkém umístění v původní zástavbě domů, na adrese u č. p. 20 ve Svaté Kateřině.

Přesné rozměry a velikost budoucího pozemku na parcele 32/1 je možné domluvit (při prodeji se nechá přesně zaměřit geodetem a vloží se na katastr nemovitostí). Celá tato parcela má rozlohu 1459 m2 a je možné si z ní podle potřeby odkoupit 1000 - 1200 m2 pro bydlení a příjezdovou cestu.

Je také možné zakoupit variantu 2x 700 m2 po 1 898 000,- Kč (viz. náhled v inzerci).

Tento pozemek fungoval až doposud jako zahrada a výběh pro koně. Poslední dva přístřešky v navazující zahradě se budou bourat. Hned naproti se nachází obchod a dětské hřiště, nedaleko funguje bistro Svatá Kateřina. Výlety po okolí jsou do blízkého zámku Kačina, kde se konají nejrůznější kulturní akce, možnosti procházek lesoparkem, cyklotoulky do již proslulého Kolo Bistra v Kobylnici nebo veškerá občanská vybavenost v Kutné Hoře, Týnci nad Labem a v Kolíně.

Vzdálenost od Kolína a Kutné Hory cca 15 min, od Prahy 1 h, Týnec nad Labem 7 min.

Výhodou pozemku je hlavně soukromí, protože pozemek je chráněn z větší části zástavbou nebo cihlovými zdmi. Za pozemkem je už jen zemědělská půda. Ozvěte se pro dohodu, je možné vymyslet varianty odprodeje.

Ráda vás vezmu na místo nebo zodpovím další informace...

Parametry pozemku

Cena
3 585 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Svatý Mikuláš
ID
00245
Plocha nemovitosti
1200 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Sylvie Vrbická

Sylvie Vrbická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svatém Mikuláši?

Podobné nemovitosti