Prodej pozemku pro bydlení, Malá Skála, 1007 m2

Malá Skála

2 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 296 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy)

Prověřené firmy v Malé Skále

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exklusivně nabízíme k prodeji zahradníkem udržovaný stavební pozemek (ze třech stran oplocený), ležící uprostřed krásného maloskalského údolí řeky Jizery, v samém srdci Českého ráje o výměře 1.007 m2, v obci Malá Skála, část obce Křížky. Parcela ležící cca 1,5 kilometrů od centra obce Malá Skála a je zahrnutá v územním plánu v sekci ZBV. Zde citace územního plánu:


Plochy bydlení venkovského charakteru umožňující bydlení v rodinných domech. Současně s bydlením umožňují tyto plochy využití i pro občanské vybavení (obchod, služby), rodinnou rekreaci a plochy pro veřejné prostranství. Na parcele je povoleno postavit jeden rodinný dům.

Dle podmínek regulace územního plánu obce, se Rodinný dům venkovského typu rozumí jako stavba pro bydlení s maximálně 2 bytovými jednotkami, která může mít maximálně dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví, základní hmoty staveb mají výrazně podlouhlý půdorys s převažující sedlovou střechou. U venkovské zástavby jsou preferovány jednoduché tvary a primárně funkční architektonické prvky.

Pozemek je rovinatý, obdélníkového charakteru a nachází se na strategickém místě u cyklostezky s možností jak bydlení, tak i podnikání. Je prodáván včetně stavebního povolení pro výstavbu komerčního objektu - občerstvení s vlastním zázemím a podkrovím, kompletní projektové dokumentace za 85.000,-Kč a všech povolení. Možnost okamžitého zahájení výstavby s úsporou ročního stavebního řízení a nemalých finančních nákladů s tím spojených.

Pozemek disponuje novou legální vrtanou studnou s hloubkou 35m a vlastní přípojkou elektřiny s rozvaděčem. Pro odpady je počítáno s čističkou odpadních vod.

Vlaková a autobusová zastávka s přímím spojem do Prahy je vzdálená 1 km od pozemku. Intervaly spojů jsou velice časté. Škola a školka 1,4 km, zdravotní středisko a potraviny 1,4 km. Další občanská vybavenost je následně v 7 km vzdáleném Železném Brodě, případně v 7,5 km vzdáleném Turnově. Právně nezatížený pozemek možno financovat hypotečním úvěrem, který vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry pozemku

Cena
2 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Malá Skála
ID
458
Plocha nemovitosti
1007 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Helembai

Pavel Helembai

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Malé Skále?

Podobné nemovitosti