Prodej rodinného domu, Jihlava, 5. května, 95 m2

5. května, Jihlava

5 779 725 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 544 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prověřené firmy v Jihlavě

Informace k domu

Hledáte-li místo k bydlení v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dobře dostupnou dopravní infrastrukturou, je tato nabídka právě pro Vás. Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 3+1 se zahradou v klidné části Jihlavy.

Do domku je možné se nastěhovat ihned. Celkový stav je spíše k celkové rekonstrukci s možností další rozšíření obytného prostoru. Dům je celý podsklepen a je napojen na všechny inženýrské sítě. Součástí nemovitosti je i prostorná zahrada s ovocnými stromy a studnou, s různými možnostmi využití.

Dům byl v roce 1938 kolaudován a v roce 1994 byl částečně zateplen a došlo k výměně oken. Celý dům je podsklepený, v 1. NP se nacházejí 2 pokoje, kuchyň, koupelna a samostatný záchod. V 2. NP se nachází 1 pokoj a půdní prostor.

V celém domě je elektrické vytápění. Do domu je přiveden plyn, který je zaslepen ve sklepě. Ohřev vody je řešen elektrickým boilerem. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Na zahradě, která je součástí pozemku se nachází funkční studna s pitnou vodou (potvrzeno laboratorním rozborem). Ovocné stromy jsou různého věku a v zahradě vytváří i příjemný stín.

Přímo kolem pozemku vede cyklostezka. Na stejné ulici se nacházejí zdravotní středisko a lékárna. Další občanská vybavenost jako základní a mateřská škola, sportovní areál, obchody a obchodní centrum se nacházejí do vzdálenosti 1 km. Aquapark Jihlava a zábavní park Robinson se nacházejí 4 zastávky jízdy MHD.
Vlakové nádraží se nachází ve vzdálenosti asi 15 min. chůze. Do budoucna se zde plánuje výstavba autobusového nádraží. Autem se dostanete do 5 min na D1.

Nabízíme i možnost financování hypotékou a nabídku dotačních možností pro rekonstrukci domu.

Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Parametry domu

Cena
5 779 725 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
5. května, Jihlava
ID
1332
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
616 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Ing. Lada Troubilová

Ing. Lada Troubilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti