Prodej rodinného domu, Krčmaň, Dolní Ulička, 83 m2

Dolní Ulička, Krčmaň

2 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 342 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Prověřené firmy v Krčmani

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou, který se nachází mezi Olomoucí a Přerovem, v obci Krčmaň, Dolní Ulička.

Celková výměra pozemku činí 335 m2, z toho 117 m2 je zastavěná plocha  (51,7 m2 hlavní stavba dvoupatrového domu, 34,7 m2 garáž, 30,5 m2 zemědělská stavba)

Hlavní stavba má 2 nadzemní podlaží, dům není podsklepen. Celková užitná plocha domu činí 83 m2, z toho 15 m2 terasa.

V 1. NP domu je předsíň, chodba, koupelna s WC, jedna obytná místnost, kuchyň a spižírna. Z chodby vedou kamenné schody do 2. NP, kde jsou další 2 obytné pokoje.

Přes cestu (Dolní Ulička) naproti domu  se nachází další pozemek o výměře 94 m2, na němž stojí dřevěná garáž a stavba, která byla dříve využívána pro hospodaření. Na této ploše je možno vybudovat další objekt k bydlení či např. vícero garážových stání, dílnu, sklad či jinak využívanou stavbu.

K domu náleží zahrada 150 m2, která může sloužit k rekreaci či pěstování plodin. Vedle zahrady se nachází přístřešek s posezením a udírnou.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a plynpvod. Otop je zajištěn novým plynovým kotlem (v domě proběhla částečna rekonstrukce otopné soustavy). Voda je k dispozici jak z obecního vodovodu, tak z kopané studny, která se nachází v místě dřevěné verandy u vstupu do domu. Odpad je odváděn do obecní kanalizace.

V roce 2023 byla realizována nová střecha, vč. částečné opravy krovu. Okna a interiérové dveře jsou původní, vstupní dveře jsou nové . Podlahy, omítky a veškeré rozvody jsou původní.

Dům je tedy určen, vyjma střechy a plynového kotle, k celkové rekonstrukci. V místě současné terasy a venkovního posezení je možno rozšířit plochu domu o další místnosti. Stejně tak lze využít pozemek naproti domu.

V rámci obce je dům situován mezí Dolní Uličkou a Horní Uličkou. Do domu se vchází z Dolní Uličky, na zahradu se lze dostat i z Horní uličky.

Jedná se o ideální příležitost pro pořízení nemovitosti pro vlastní bydlení ve velmi klidné lokalitě v blízkosti města Olomouce a Přerova, a to v obci s veškerou občanskou vybaveností.

Cena je konečná, vč. provize realitní kanceláře i právního servisu.

Pro bližší informace o nemovitosti mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Parametry domu

Cena
2 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Dolní Ulička, Krčmaň
ID
2024-03-3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
335 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krčmani?

Podobné nemovitosti