Prodej pozemku pro bydlení, Nový Malín, 374 m2

Nový Malín

860 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 099 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Poptáváte menší pozemek pro stavbu rodinného domečku a spokojíte se s výměrou 374m2?

Pokud ano, tak to by se vám mohla líbit naše nabídka na koupi pozemku určeného pro stavbu rodinného domu ve velmi oblíbené obci Nový Malín. Poloha Nového Malína jako příměstské oblasti okresního města předurčuje jeho zaměření jako klidové oblasti rodinného bydlení se širším zázemím a dobrou infrastrukturou. Obcí prochází trať ze Šumperka do Uničova a Olomouce. Silnicemi je spojen se Šumperkem, Hrabišínem, Mladoňovem a Hraběšicemi.

Rovinatý pozemek s výměrou 374m2 je přístupný po celé svojí délce z obecní asfaltové komunikace. Celková výměra je plně dostačující k výstavbě plnohodnotného ať již bungalovu anebo domu s obytným podkrovím. V platném územním plánu obce je pozemek označen SV - plochy smíšené obytné - venkovské. Pozemek je od obecní komunikace oddělen novými betonovými plotovými deskami.

IS: elektřina na hranici pozemku, voda a kanalizace přes obecní cestu.

Vzrostlá zeleň dodává pozemku příjemnou atmosféru a stín, ideální pro letní pikniky či odpočinek. Navíc díky blízkosti veškeré občanské vybavenosti včetně školy a školky zvyšuje komfort tohoto pozemku.Tato nabídka je atraktivní volbou pro ty, kteří hledají menší pozemek v oblasti s rychlým spojením do větších měst a všemi výhodami života v blízkosti přírody.

Cena za celek: 860.000Kč včetně právních služeb.

Parametry pozemku

Cena
860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Nový Malín
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
374 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Malíně?

Podobné nemovitosti