Prodej bytu 1+kk, Praha - Háje, Matúškova, 31 m2 (ID: 2088927)

Matúškova, Praha 4 - Háje

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Již rezervováno.

Jestli hledáte pro sebe, pro dítě, pro babičku nebo jen na investici malý, útulný byt poblíž přírody, jeden takový pro Vás právě teď mám v nabídce.

Byt
Jedná se o byt 1+kk po zajímavé přestavbě v ulici Matúškova na Jižním Městě, v k. ú. Háje, v blízkosti Hostivařského lesoparku.
Byt je umístěn v 8. nadzemním podlaží (předposlední 7. patro) devítipodlažního zatepleného panelového domu a je orientován přibližně na jižní stranu. Dispoziční uspořádání je patrné z přiloženého půdorysu. Celková výměra bytu dle prohlášení vlastníka činí 31,1 m². K bytu dále náleží užívací právo ke sklepní kóji, umístěné přímo na patře.
Interiér bytu prošel před několika lety úpravami. Kuchyňská linka byla přemístěna do obývacího pokoje a původní kuchyňský kout s oknem je nyní využíván jako spací kout. Je to zajímavé a moderní řešení.
Podlahy v bytě jsou převážně vinylové, v koupelně a WC je dlažba. Okna jsou plastová, stěny vymalované. Vstupní dveře jsou bezpečnostní.
Koupelnové jádro se sprchovým koutem je zrekonstruováno a je v něm prostor i na menší pračku. V předsíni je vestavěná skříň. Elektrické rozvody jsou částečně vyměněny (koupelnové jádro, kuchyňská linka, jističe).
Byt je v osobním vlastnictví.
Aktuální měsíční poplatky (na dvě osoby) činí 4.371,-Kč (z toho FO 389,-Kč)

Dům
Dům je zateplený a má nový, prostorný výtah. V domě je také kočárkárna/kolárna.


Lokalita
Byt je situován v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností, a zároveň na dosah přírody. Přímo před domem je menší místní obchodní centrum (dříve nazývané Blankyt), kde se nachází i supermarket Penny.
Do jednoho z nejzajímavějších pražských lesoparků – Hostivařského lesoparku s přehradou to budete mít pár minut pěšky a po cestě si můžete prohlédnout i místní minizoo. Hostivařský lesopark je ideální i na cyklistiku (cyklostezka vede přímo kolem domu).
Sportumilovní lidé ocení také blízkost sportovní haly nebo plaveckého bazénu Jedenáctka. Za kulturou můžete zase do blízké Chodovské tvrze.
Kousek od domu (projdete jen místním parčíkem) je zastávka autobusů Brechtova, odkud se dostanete přímo na metro Háje, Chodov i Budějovická a do dalších částí Prahy. Je tu i stanice nočního autobusu.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Matúškova, Praha 4 - Háje
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
31 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

PhDr. Jana Hloušková - certifikovaná makléřka z Jižního Města

PhDr. Jana Hloušková - certifikovaná makléřka z Jižního Města

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti