Prodej rodinného domu, Hroubovice, 280 m2 (ID: 2088137)

Hroubovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hroubovicích

Informace k domu

Dům z první poloviny století, který na konci 80. let přestavěli do nynějšího stavu je právě k prodeji. Třípodlažní stavba o obytné ploše necelých 280 m2 v udržovaném stavu nabízí hodně možností k využití. Dvě obytná patra, která se dají využít jako dva samostatné byty 4+kk. K tomu jako bonus obrovská půda s dalším pokojem.

Po mnoho let slouží dům jako zázemí rodiny, která jej upravila do nynější podoby. Nastal čas na změnu v podobě shánění menšího bydlení. Pro dvě ženy je nemovitost vážně veliká. Nabízí široké možnosti využití - od rodinného bydlení, přes rozdělení na bytové jednotky až po podnikatelské využití v rámci třeba menšího senior centra, nebo ubytovny. . Poslední větší rekonstrukcí obytné části prošel v polovině 80. let. V roce 2011 se však kompletně předělala střecha.

Koncepce obytných podlaží nyní odpovídá dispozicím 2x 4+kk každý se svou koupelnou a toaletou (každá jednotka cca 139 m2). Dům je umístěn v klidné části obce mimo hlavni kominikaci, pozemek o ploše 672 m2 je nyní využíván k bydlení, skladování a zahrádce. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Městská voda. a kanalizace jsou samozřejmostí.

Pokud vás nabídka zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat. Velice rád vás nemovitostí provedu.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Hroubovice
ID
882023016
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
672 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Zdražil

Marek Zdražil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hroubovicích?

Podobné nemovitosti