Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 180 m2 (ID: 2087674)

Frýdek-Místek - Místek

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Nabízíme Vám rodinný dům 180 m2 v prestižní lokalitě na ulici Palkovická ve Frýdku-Místku. Tento dům s pozemkem 1067 m2 zahrnuje nejen samotný dům, ale také praktickou hospodářskou budovu a garáž.

Tento dvougenerační dům má základní dispozici 4+2 se samostatnými vchody. V přízemí domu se nachází menší bytová jednotka o dispozici 1+1 s koupelnou a WC. Na patře je pak jednotka o dispozici 3+1 s koupelnou a WC. Horní bytová jednotka byla v minulosti využívána k bydlení a spodní díky samostatnému vchodu a parkovišti k podnikání.

Dům má čerstvě vyměněná všechna okna a vstupní dveře za plastové. Obě koupelny a WC jsou po rekonstrukci. Ve větší bytové jednotce jsou udělány sádrokartonové podhledy s bodovými světly. Jinak je dům v původním, udržovaném stavu.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod, plyn i kanalizaci. V domě je ústřední topení napojené na plynový kotel a zároveň na kotel na tuhá paliva.

Nedaleko domu se nachází oblíbená přehrada Olešná s množstvím aktivit pro strávení Vašeho volného času.

S ohledem na Vaše potřeby vám rádi pomůžeme s financováním této nemovitosti. Naše široké spektrum nabídek s atraktivními úrokovými sazbami vám umožní snadněji realizovat váš sen o vlastním domově.

Věřím, že tento Dům může poskytnout ideální prostředí pro váš klidný a pohodový život. Jestliže máte zájem o osobní prohlídku tohoto rodinného domu, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu, abych vám zajistil veškeré potřebné informace a domluvil termín prohlídky podle vašich preferencí. Nyní je ten správný čas přivítat vaši rodinu v tomto exkluzivním domově.

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Frýdek-Místek - Místek
ID
132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1067 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti