Prodej bytu 2+1, Brno, náměstí 28. října, 71 m2

náměstí 28. října, Brno

5 517 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 292 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte byt s dobovou atmosférou, v těsném dosahu centra Brna? Hledáte prostorný byt s velkými místnostmi a vysokými stropy? Hledáte byt, který si můžete přizpůsobit vašim představám?

Byt v secesním domě na náměstí 28.října je určený ke kompletní rekonstrukci. Můžete si ho tak přizpůsobit moderním trendům bydlení přesně podle vašich představ. Aktuálně je dvoupokojový, ale jeho dispozice a výměra umožňuje různé další varianty. Nabízí se např. úprava na 2+kk nebo 3+kk, v interiéru lze využít původní kachlová kamna. Více vám napoví virtuální prohlídka a 3D půdorysy. Byt se nachází ve 3.patře. K bytu náleží sklepní kóje 10 m2.

U domu je zastávka MHD, naproti domu park s dětským hřištěm, do centrum Brna se dostanete i pěšky do 10 minut. V okolí najdete různé obchody a služby, v sousedním domě můžete navštívit wellness centrum.

Více informací a dokumentů najdete na webové stránce bytu, odkaz zašlu na vyžádání. Cena je uvedena včetně provize. Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky

Parametry bytu

Cena
5 517 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
náměstí 28. října, Brno
ID
9582
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY MUZEJKA

Moravské náměstí 690/15, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Olga Jarošová

Olga Jarošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti