Prodej bytu 3+kk, Břeclav, Kpt. Jaroše, 95 m2 (ID: 2085833)

Kpt. Jaroše, Břeclav

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Břeclavi

Informace k bytu

Hledáte opravdu prostorný byt v příjemném prostředí? Nabízím ke koupi krásný cihlový byt v klidné části Břeclavi na ulici Kpt. Jaroše. Byt se nachází v 1.p./3 bytového domu bez výtahu (kolaudace v roce 2016).

Celková výměra bytu s příslušenstvím činí úctyhodných 108,6 m2. Z této výměry tvoří 82,9 m2 samotný byt, 12 m2 terasa, 6,5 m2 lodžie, 7,2 m2 zděný sklep.

Kromě rozlohy si vás byt získá také svou jihozápadní orientací, která nabízí dostatek slunečního světla i v zimních měsících. Vytápění je zajištěno elektrickým podlahovým topením, ohřev vody pak elektrickým bojlerem. Naopak v létě se o tepelnou pohodu postará klimatizace zn. Mitsubushi (2 vnitřní jednotky, 1 venkovní), která nejen chladí, ale také vytápí a je tak alternativním zdrojem tepla (úspora na energiích).

Celý byt je velmi vkusně zařízen. V kuchyni vaši pozornost upoutá kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, el. trouba, lednice s mrazákem, indukční deska, digestoř) renomované značky HANÁK. Tato firma zhotovila ve stejném stylu také většinu nábytku v obývacím pokoji, který je součástí ceny a v bytě zůstane. Přesnější informace o nábytku, který v bytě zůstane, předám na vyžádání vážným zájemcům. V celém bytě jsou osazeny baterie zn. Hansgrohe, umyvadlo značky Laufen, vana Ravak Evolution, designová židlová křesla navrhl A. Gufler, dveře dodala firma ZLOMEK, byla použita dlažba Villeroy & Boch, designová svítidla dodala firma Honor - převážně italská.

Výjimečnost celému bytu dodává terasa s výměrou 12 m2. Nabízí dostatek soukromí a díky jižní orientaci ji můžete využívat od března do října.

Příslušenství bytu dále tvoří lodžie a v přízemí umístěný zděný sklep, který díky své rozloze 7,2 m2 nabízí dostatek úložného prostoru.

Parkování je možné ihned u domu na pozemku města (nejedená se o rezidenční zónu, která by podléhala placení parkovného).

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, D2 cca 5 minut jízdy autem, vlakové nádraží 15 minut chůzí.

Celkově se jedná o jedinečnou nabídku atraktivního bytu v žádané lokalitě Břeclavi. Byt je k dispozici dle dohody. Více informací vám rád poskytnu telefonicky nebo emailem.

Energetický štítek je ve fázi zpracování (bude doplněn).

Prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených parametrů.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Břeclav
ID
0163-NP04430
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Pavlíček

Mgr. Radek Pavlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Břeclavi?

Podobné nemovitosti