Prodej bytu 3+kk, Břeclav - Poštorná, Nádražní, 103 m2

Nádražní, Poštorná

4 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 964 Kč /za měsíc

(včetně provize, právního i realitního servisu)

Prověřené firmy v Břeclavi

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt pro bydlení na klidném místě v Břeclav?

Mám pro Vás jeden tip - prodej podkrovního bytu o velikosti 3+kk v městské části Poštorná na ulici Nádražní. Bytová jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží ze tří. V podsklepeném cihlovém bytovém domě bez výtahu.

Dispozice bytu: předsíň, pokoj, šatna, pokoj, jídelní kout, kuchyňský kout, prostorný obývací pokoj, koupelna s toaletou a terasa. V přízemí bytového domu se nacházejí dva zděné sklepy a jeden společný sklep.

Zaujala Vás tato nabídka? Máte zájem o prohlídku? Vám vyhovující termín prohlídky (datum a čas) s kontakty na Vás (e-mail + tel. číslo) zasílejte na e-mail makléře, který Vás následně bude telefonicky kontaktovat.

Bytový dům je v dobrém technickém stavu. Na každém podlaží jsou dvě bytové jednotky a podkroví pouze jedna. Nabízená bytová jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží (podkroví).

Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou indukční varnou deskou, digestoří, elektrickou a mikrovlnou troubou, myčkou, pračkou a volně stojící lednicí s mrazničkou.

Vytápění bytu je řešeno podlahovým elektrickým topením, které je možné v každém pokoji ovládat samostatně. Dále je možné pro topení použít krbová kamna na tuhá paliva, popřípadě vestavěnou stropní klimatizační jednotku.

Užitná plocha bytu je 126 m2 s obytnou plochou 103 m2, terasa s velikostí 6 m2, zděné uzamykatelné sklepy o velikosti 11,50 m2 a jeden společný sklep (se třemi byty) s celkovou plochou 18 m2.

Měsíční náklady na provoz bytu pro tříčlennou domácnost (dva dospělí a jedno děti) jsou ve výši =6.500 Kč (elektrika, vodé-stočné, správa bytového domu a fond oprav).

V blízkosti domu se nachází dětské hřiště. V širším okolí supermarket Coop, autobusová zastávka MHD, základní i mateřská škola a pošta. Ve městě Břeclav je kompletní občanská vybavenost.

Parkování pro osobní automobil je možné přímo za bytovým domem.

K nastěhování dohodou.

Kompletní financování Vám zprostředkujeme za výhodných podmínek přes našeho smluvního partnera Úvěrové Centrum.

V případě více vážných zájemců, si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího, na základě jím stanovených kritérií.

Parametry bytu

Cena
4 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního i realitního servisu
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Poštorná
ID
330
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Patro
3. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Igor Kahánek

Igor Kahánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Břeclavi?

Podobné nemovitosti