Prodej rodinného domu, Unhošť, Jenečská, 95 m2 (ID: 2085757)

Jenečská, Unhošť

9 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 793 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte dům za cenu bytu v Praze v ideální dojezdové vzdálenosti? Nabízím skvělou alternativu 10 minut od hlavního města na okraji Unhoště, která disponuje veškerou občanskou vybaveností a výhodnou polohou kousek od Prahy i od Kladna. Zároveň však leží v dosahu přírody na okraji křivoklátských lesů.

Polovina dvojdomu v katastru nemovitostí vymezená jako bytová jednotka je dispozičně řešena jako 4+kk. V přízemí se nachází vstupní chodba, toaleta a velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a velkými posuvnými okny s terasou za domem. V prvním patře najdeme tři ložnice a koupelnu s rohovou vanou. Velká okna v ložnicích poskytují dostatek světla a prostor pod střechou je možno využít k uložení sezónních věcí.

Standard stavby je zdivo z tvárnic Porotherm 30 Profi Dryfix, izolace domu v tl. 200mm + probarvená omítka, foukaná izolace ve 2NP, okna izol. 3-sklo, 7-komorový systém, posuvné balkonové dveře, sádrové omítky, příčky zděné, střešní krytina betonová odstín Granit (šedá), okapy lakované, betonové stropy, betonové schodiště s dlažbou, vytápění podlahové tepelným čerpadlem země-vzduch zn. NORDline, betonové hlazené podlahy, sádrokartonové podhledy, moderní koupelna a WC, terasa, vstupní chodník, obložkové zárubně a standardní interiérové dveře, výmalby.

K jednotce náleží příslušný podíl na pozemku kolem domu odpovídající výměře 430 m2 včetně zastavěné plochy, což bude zaneseno do prohlášení vlastníka bytových jednotek a přídatným spoluvlastnictvím provázáno s bytovou jednotkou a vymezeno příslušným geometrickým plánem.

Součástí jsou parkovací stání se zámkovou dlažbou. Nemovitost se prodává nevybavená.

Dům je čerstvě zkolaudován a během dvou týdnu bude zapsán jako rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami do katastru nemovitostí. Rozdílně od přiloženého průkazu energetické náročnosti odpovídá aktuálně stavba energetické třídě B, jelikož v průběhu výstavby došlo vzhledem k situaci na energetickém trhu k výměně původního plynového vytápění za tepelné čerpadlo.

V případě dotazů nebo zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
9 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Jenečská, Unhošť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
430 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrea Hlinková

Andrea Hlinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti