Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Zámostí, 150 m2

Zámostí, Hradec Králové - Malšovice

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Rodinný dům po částečné rekonstrukci v Hradci Králové, Malšovice, ul. Zámostí, klidné místo, dispozice 3+1, plocha pozemku 423 m2, možnost půdní vestavby, garáž, dílna, zahrada.

Jedná se o samostatnou ½ dvojdomu, dispozice domu – vstupní chodba, předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, 3 pokoje, obyvatelná kuchyň, půdní prostor, který lze využít k vybudování dalších dvou pokojů, částečně podsklepeno. V roce 2012 proběhla na domě rekonstrukce (fasáda, plastová okna, kompletní elektrorozvody, podlahy, topení …..). K domu náleží menší zahrada a prostorná garáž s dílnou, kterou lze využít jako místo pro Vaše podnikání (sklad, menší prodejna, dílna, ordinace...)..

V místě veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, MHD…), centrum města v docházkové vzdálenosti, velkorysé prostranství před domem umožňující pohodlné parkování více vozidel. Nabídka vhodná pro finančně zajištěné klienty, kteří hledají bydlení na pěkném místě v nejžádanější lokalitě Hradce Králové s vlastní zahradou, případně pro klienty, kteří hledají místo pro bydlení a současně pro podnikání. Pro více informací a domluvení prohlídky, kontaktujte prosím našeho makléře.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Zámostí, Hradec Králové - Malšovice
ID
978
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
523 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti