Prodej rodinného domu, Vysoké nad Jizerou, Dr. Karla Farského, 302 m2

Dr. Karla Farského, Vysoké nad Jizerou

14 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 103 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vysokém nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedinečná příležitost – bytový dům se třemi moderními bytovými jednotkami v osobním vlastnictví v centru Vysokého nad Jizerou. Chcete najít ideální místo pro celoroční rekreaci či bydlení nebo investovat a byty pronajímat? Nebo byste preferovali kombinaci obou těchto možností? Vše vám nabízí tento unikátní nedávno dokončený apartmánový dům na hranici Krkonoš a Jizerských hor. Dům má 3 nadzemní podlaží a podkroví, každá bytová jednotka je samostatně umístěna na svém podlaží. Kolaudace proběhla v roce 2019.
První NP nabízí byt s dispozicí 2+1 s podlahovou plochou 72 m2. Obývací pokoj má 34 m2, kuchyně s 5 m2 je plně vybavená moderním nábytkem a spotřebiči. Na ložnici (17 m2) navazuje komora s plynovým kotlem. Moderní koupelna má vanu i sprchový kout a je spojená s WC.
Na druhém NP je větší byt s dispozicí 3+kk s 87 m2. Disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem (36 m2), opět má moderní kuchyňskou linku se spotřebiči, 2 ložnice mají 17 a 12 m2, koupelna 6 m2, WC je samostatné a nechybí komora. Byt je v tuto chvíli dlouhodobě pronajatý.
Třetí NP překvapí krásným mezonetovým bytem dispozici 5+kk a rozloze 143 m2, jehož součástí jsou 2 koupelny, 4 ložnice a dominantní prostorná hlavní obytná místnost.
Obývací pokoj má spolu s kuchyňským koutem celých 50 m2 a nabízí opravdu velkorysý prostor, kde lze trávit čas s rodinou či přáteli. Kuchyně je plně vybavená vestavnými spotřebiči (myčka nádobí, elektrická trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, lednice). Bar u kuchyňské linky nabízí posezení na barových židlích. Součástí obývacího pokoje jsou komody, jídelní stůl a židle, LCD televize a pohovky s pohodlným křeslem. Luxusní dojem podtrhují designová svítidla a kvalitní vinylová podlaha.
V nižším poschodí jsou dále 2 ložnice (8 m2 a 14 m2), jedna s manželskou postelí, druhá s rozkládací pohovkou. Velkou výhodou je pak prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem a částečně odděleným WC (10 m2) a prostorná vstupní předsíň (11 m2).
Centrálním schodištěm vystoupáme do podkroví. Součástí schodiště je otevřená galerie (21 m2), která vybízí k posezení s knihou a odpočinku. Další dvě ložnice (10 m2 a 12 m2) jsou zařízeny manželkou postelí a věšákem na oblečení. I v tomto podlaží se nachází vybavená koupelna se sprchou a WC. V nižším poschodí je vytápění radiátory, v horním podkroví je podlahové vytápění. Koupelny mají elektricky vytápěnou podlahu a praktické topné žebříky.
Podzemní podlaží nabídne samostatné sklepy (8, 8 a 31 m2). Každý byt má vlastní kotel Viesmann, který zajišťuje vytápění jednotky. Pro stínění jsou zde elektrický ovládané venkovní bezpečnostní žaluzie. Okna jsou plastová s trojsklem. Většina vybavení zůstane po domluvě s majitelem.

Vysoké nad Jizerou je jedním z nejvýše položených horských měst České republiky v nadmořské výšce kolem 700 m na rozhraní Krnokoš a Jizerských hor. Díky své poloze nabízí dechberoucí výhledy do okolních hor. Místo je populárním zimním střediskem. V okolí je také mnoho běžkařských tras.

Parametry domu

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Dr. Karla Farského, Vysoké nad Jizerou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
302 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
147 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Anneta Kudrnová

Anneta Kudrnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém nad Jizerou?

Podobné nemovitosti