Prodej bytu 3+1, Český Krumlov, 136 m2 (ID: 2083967)

Český Krumlov - Plešivec

5 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 499 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českém Krumlově

Informace k bytu

Exkluzivně nabízím prodej krásného bytu v centru Českého Krumlova s výhledem na celé historické centrum. Byt se nachází na Plešiveckém náměstí, pouhé 4 minuty chůze od hlavního náměstí (Svornosti), zároveň však v poslední ulici, kam se smí autem bez povolení vjezdu.
Mezonetový byt se nachází v 2. nadzemní podlaží, má dispozici 3+1 a podlahovou plochu 93 m2. Za vstupem do bytu se nachází předsíň s velkorysou vestavnou skříní, v bytě je zděné jádro, ve kterém je koupelna spojená s WC, dále nová moderní kuchyň se zabudovanými spotřebiči. Přes předsíň jsou přístupné a další pokoj v podkroví, v podkroví je dále druhý pokoj, který nemá okno. Dá se tedy vybudováním vikýři vytvořit krásný pokoj a vznikne tak byt 4+1. Vikýř je památkáři povolen, kdy bytu je k dispozici i projekt. Z kuchyně a jednoho pokoje v podkroví je krásný výhled na historické domy Plešiveckého náměstí a na Křížovou horu. Vytápí se centrálně, vlastním elektrokotlem, ohřev TUV bojlerem. V domě je nová plynová přípojka.
V domě se nachází celkem 4 bytové jednotky, polo přízemní sklepy a rozlehlá půda. Nabízená bytová jednotka je největší a odpovídá jí podíl na domě 40/100. NYNÍ PROBÍHÁ PROCES PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA, NA ZÁKLADĚ KTERÉHO BUDOU BYTY ROZDĚLENY NA JEDNOTKY NAMÍSTO IDEÁLNÍCH PODÍLŮ, NOVĚ VZNIKNE BYTOVÁ JEDNOTKA O PODLAHOVÉ PLOŠE 115,8 M2. Dále k bytu náleží 3 sklepy o celkové ploše 20 m2 a dále podíl ve výši ¼ na zahradě, která má rozlohu 199 m2. Dům disponuje rozlehlou půdou. Měsíční náklady bez elektrické energie činí 1380 Kč (fond oprav, voda, poplatek správcovské firmě Triumfa).
V případě zájmu o prohlídku nebo o více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
5 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Český Krumlov - Plešivec
ID
23049
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
116 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Gyürke

Ing. Ondřej Gyürke

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti