Prodej bytu 2+kk, Hořovice, U Školky, 56 m2

U Školky, Hořovice, okres beroun

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu včetně advokátní úschovy kupní ceny)

Prověřené firmy v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitelů vám nabízíme krásný byt v klidné lokalitě, ideální zázemí pro pár či menší rodinu, či jako investiční příležitost. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží (1 patro) panelového domu, náleží k němu sklep a lodžie .
Byt je v pěkném stavu. Zajímavé je uspořádání bytu, kde je jeho středem vstupní hala a všechny ostatní místnosti se nachází kolem ní. Kuchyně je prostorná, propojena s obývákem. Koupelna s vanou je laděna do příjemných modrých tónů, stejně jako WC, které je od ní oddělené. Lodžie umožňuje relaxaci na čerstvém vzduchu či prostor pro realizaci drobného zahrádkaření.
Bydlení v Hořovicích je vyhledávané pro skvělou dopravní dostupnost jak do Prahy (cca 25 min.), tak do Plzně (cca 30 min.). Jedná se o historické město s veškerou občanskou vybaveností. Najdete zde školy, školky, lékaře, v blízkosti je také nemocnice, spousta obchodů a služeb. Ve městě se koná celá řada sportovních i kulturních akcí.
Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto krásného bytu a těším se na osobní setkání s vámi. Ráda vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu včetně advokátní úschovy kupní ceny
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Školky, Hořovice, okres beroun
ID
059N057566
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
667 m2
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Romana Egrtová

Romana Egrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hořovicích?

Podobné nemovitosti