Prodej rodinného domu, Vranovice, Sokolská, 199 m2 (ID: 2082707)

Sokolská, Vranovice

9 990 000 Kč HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Vranovicích

Informace k domu

Prodej, Rodinné domy, 199 m² s pozemkem 796 m² - Vranovice

Toužíte po bydlení ve vlastním rodinném domě a zároveň si nechcete přidělávat starosti s projektem, úřady a samotnou výstavbou? Přesto chcete mít možnost zařídit si interiér podle svého vkusu?

Ve výhradním zastoupení majitele a developerské společnosti nabízíme poslední novostavbu rodinného domů ve Vranovicích, odkud je to pouhou půlhodinu do centra Brna.

Jedná se o poslední rodinný dům v rámci I. etapy, jenž je součásti pozemku o celkové výměře 796 m² . Dům je koncipován jako 5+kk a na ploše 199 m² novým majitelům nabízí celkem 4 pokoje, velkorysou obývací místnost s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu, dvě koupelny a toalety, technickou místnost, garáž a dvě venkovní parkovací stání před domem.

Dům je napojen na elektrickou síť, obecní vodovod, veřejnou kanalizační síť a u domu je rovněž plynová přípojka.

Při projektování domu byl kladen důraz především na udržitelné hospodaření s energiemi, proto je zde hotová příprava k fotovoltaické elektrárně s výkonem 5,5 kWp, včetně baterie pro ukládání elektrické energie s kapacitou 10,66 kWh. Na pozemku je také retenční nádrž na dešťovou vodu o kapacitě 10 m³.

Podle nové vyhlášky č. 264/2020 o energetické náročnosti budov spadají domy do energetické třídy D - méně úsporná (dle starší vyhlášky č.78/2013 by se jednalo o C - hospodárná).

Inzerovaná cena je bez vnitřních úprav jako jsou koupelny, podlahy, int. dveře, osvětlení.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Sokolská, Vranovice
ID
00060
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
199 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
796 m2
Ukazatel energetické náročnosti
123 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Hylák

Ing. Filip Hylák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vranovicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti