Prodej skladu, Turnov, Nádražní, 2438 m2 (ID: 2081402)

Nádražní, Turnov

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost získat tento bývalý mlýn, který se rozprostírá na ploše téměř 2 438 m² a zahrnuje celkem tři budovy umístěné na třech pozemcích o celkové velikosti 1 383 m². Tento objekt nabízí několik možností využití a skvělou investiční příležitost.

Pro tento objekt bývalého mlýna jsem vytvořil vlastní webovou stránku, na které najdete veškeré podrobnosti: https://www.stachreality.cz/komercni-skladovaci-prostory-turnov

Popis budov:

Dominantou je výšková budova s pěti patry, která momentálně slouží jako skladové prostory. Tyto prostory mohou být dále využity nebo přestavěny podle potřeb nového majitele.

Přízemní budova orientovaná směrem k ulici Nádražní disonuje třemi prostorami, které jsou aktuálně pronajaty za částku cca 85 tisíc korun. Mezi nájemce patří nábytek Styl, spodní prádlo Verso a potraviny Ve Mlýně, přičemž první dva jmenovaní si pronajímají i část skladovacích prostor. Nájemní smlouvy nejsou dlouhodobé, což umožňuje flexibilitu při plánování dalšího využití objektu.

Třetí objekte má vstup z vnitrobloku a zahrnuje byt po rekonstrukci, kancelářské prostory s dvěma garážemi a montážní jámou.

Možnosti dalšího využití tohoto objektu jsou široké - ať už ve stávajícím stavu nebo po přestavbě či přístavbě na bytové jednotky, komerční či kancelářské prostory. Vaši architekti a projektanti jistě navrhnou optimální řešení pro další rozšíření a přístavbu. Objekt tak nabízí unikátní možnost adaptace na různé typy podnikání nebo bydlení.

Dle územního plánu je objekt zařazen do kategorie Bydlení smíšené, což umožňuje nejrozsáhlejší možnosti využitelnosti. Nachází se na stabilizované ploše, což představuje další výhodu - drobná a nerušící výroba může být provozována. Tato skutečnost zvyšuje atraktivitu objektu jako investice.

V případě rekonstrukce na bytové jednotky je povinnost zajištění parkovacích míst benevolentnější než u novostavby. Tuto informaci jsme konzultovali se stavebním odborem a odborem územního plánování, což usnadňuje plánování přestavby či rozšíření objektu.

Na webových stránkách naleznete detailní plánky pater, výňatek z Územního plánu, řezy, informace o konstrukčních prvkách a mnoho dalších informací, které Vám pomohou s rozhodnutím o koupi tohoto objektu.

Dopravní spojení do Turnova je více než dobré, Liberec i Mladá Boleslav jsou vzdáleny pouhých 20 minut volnou jízdou autem, okraj Prahy - Černý most pak 40 minut. Objekt tak nabízí snadný přístup do okolních měst a metropole.

Pokud Vás tento inzerát zaujal, neváhejte nás kontaktovat ohledně ceny, kterou sdělíme pouze vážným zájemcům. Jsem připraven Vám poskytnout veškeré potřebné informace a podporu při jednání o koupi tohoto unikátního objektu.

Parametry nemovitosti

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Turnov
ID
N00013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2438 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
2438 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Stach

Lukáš Stach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Turnově?

Podobné nemovitosti