Prodej pozemku pro bydlení, Pyšely, 2698 m2

Pyšely

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena vč. provize pro RK + vč. právního a poprodejního servisu)

Prověřené firmy v Pyšelích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji výjimečně situovaný kompletně zasíťovaný soubor stavebních pozemků o celkové výměře 2698 m2 nacházející se v obci Pyšely s krásným výhledem na jih.

"Dolní" pozemek je rovinatý, s pečlivě udržovaným živým plotem, zahradou se vzrostlými keři a trávníkem, automatickou závlahou. Celý pozemek je oplocen a je určen k výstavbě až dvou samostatných domů. Je připojen na veškeré sítě (el 230/400 V, vodovod, plyn, splašková kanalizace, internet). Má vlastní dostatečně kapacitní vrtanou studnu a systém pro zadržování uchovávání dešťové vody (pro automatickou závlahu zahrady). Pozemek obdélníkového tvaru má příjezd a přístup ze dvou rovnoběžných ulic (ze západu a z východu). Na východní části pozemku je platné SP na výstavbu RD. Ve výstavbě RD lze pokračovat dle platné PD případně upravit dle požadavků kupujícího. Na západní části pozemku je již vybudovaná povolená stavba - plně funkční celoročně obyvatelný objekt o dispozici 3KK s terasou o celkové výměře 81 m2.
Výhodou pro kupujícího je současný stav nemovitosti, kdy nemovitost není zatížena žádnými věcnými právy/břemeny, ani úvěry a navíc ji lze ihned obývat a užívat si krásný výhled směrem na jih, na zámek Konopiště.

"Horní" pozemek je poslední volný kompletně zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1027 m2 nacházející se v proluce stávající zástavby moderních rodinných domů obce Pyšely s krásným výhledem na jih. Pozemek je rovinatý obdélníkového tvaru a optimální velikosti, sousední pozemky mají pěstěné a udržované zahrady s krásnými RD. Celý pozemek je oplocen, s vlastními vjezdovými vraty. Pozemek je územním plánem určen k výstavbě jednoho rodinného domu. Prodávající nabízí potřebnou součinnost pro získání SP. Veškeré sítě (el 230/400V, vodovod, plynovod, splašková kanalizace) jsou dostupné na hranici pozemku. Příjezd a příchod je zajištěn přímo z ulice U Sadu (součástí prodeje je i podíl na pozemku na němž se nachází příjezdová komunikace). Na pozemku byl proveden průzkumný vrt se zjištěním dostatku vody (lze dovybavit na vlastní studnu).

Obec Pyšely, nacházející se jen asi 15 km jihovýchodně od okraje Prahy a cca 10 km od Benešova disponuje kompletní infrastrukturou-MŠ, ZŠ, obchody, PID a také vlakovou zastávkou Pyšely vzdálenou pouhých 3,7 km. Nedaleko se nachází jedna z nejvýznamnějších památek v ČR-zámek Konopiště a pro milovníky přírody jsou v blízkosti také hojně zastoupené lesy.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize pro RK + vč. právního a poprodejního servisu
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Pyšely
ID
0218-NP05665
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2698 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Daniel Horák

Ing. Daniel Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pyšelích?

Podobné nemovitosti