Prodej bytu 3+1, Kladno, Severní, 72 m2

Severní, Kladno

Rezervováno
4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

REZERVOVÁNO.Chcete ihned bydlet v zrekonstruovaném bytě s hezkým výhledem do zeleně, pak je tento byt pro Vás správná volba. Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout prodej světlého, zrekonstruovaného, panelového bytu 3+1/L o velikosti 74,7m2 a s lodžií o velikosti 6,8m2, ve 4NP/ ze 7NP, s výtahem, sklepem a kolárnou. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě v žádané lokalitě Severní, Kladno – Rozdělov.

Dispozice bytu: prostorná předsíň – rohová skříň, koupelna zděné jádro s vanou, umyvadlem a umyvadlovou skříňkou, se dvěma vestavěnými skříněmi a toaletou, vyměněná kuchyňská linka s prostornou spižní skříní, s plynovou varnou deskou, digestoří, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou, lednicí s jídelnou navazuje na prostorný obývací pokoj opět, dětský pokoj s vestavěným nábytkem na míru z roku 2021, prostorná ložnice s vestavěnou skříní a skříňkami na míru.

Rekonstrukce bytu probíhala postupně v roce 2018 předělány podlahy v obývacím pokoji a na chodbě, v roce 2021 předělány podlahy v dětském pokoji a byl pořízen vestavěný nábytek, v roce 2022 pořízen nový vestavěný nábytek do koupelny a nainstalováno nové umyvadlo. Podlahové krytiny dlažby a plovoucí podlahy, rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody v plastu, sádrokartonové podhledy s osvětlením, plastová okna, vyměněné vnitřní dveře, vchodové dveře - bezpečnostní. Výtápění ústřední dálkové s měřiči, internet. Měsíční poplatky v bytě činí 6.090,-Kč/měs pro 3 os, z toho fond oprav činí 1705,-Kč.

Dům po revitalizaci v roce 2018 (zateplení, fasáda, střecha).
Příjemná a klidná lokalita, díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – obchody – Coop ihned u domu, PENNY, TESCO, Lidl. lékaře, školu, školku, dětské dopravní hřiště, inline dráha před domem, zastávky MHD a pražských autobusů jen pár kroků od domu, výborné autobusové i vlakové spojení na letiště Václava Havla, do Prahy, autobusová zastávka ve vzdálenosti 5 minut pěší chůze, nájezd na dálnici cca 10min jízdy autem, na okraj Prahy cca 25 min jízdy autem. Možnost financovat koupi bytu hypotékou – rádi Vám rádi Vám pomůžeme s vyřízením hypotéčního úvěru. Doporučuji prohlídku tohoto bytu.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Severní, Kladno
ID
762
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ivana Prošková

Ivana Prošková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti