Prodej rodinného domu, Libošovice, 135 m2

Libošovice

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Libošovicích

Informace k domu

Jestli sníte o rodinném domě s velkým pozemkem na klidném místě v Českém ráji, tak právě teď můžete váš sen proměnit ve skutečnost.

Nově můžete bydlet v obci Nepřívěc v domě o dispozici 5+kk, který stojí na krásném pozemku o velikosti 3561 m².

Obec je vzdálena 3 km od Sobotky a hradu Kost. K domu vede soukromá příjezdová cesta, na které je věcné břemeno užívání, díky kterému budete mít zajištěný přístup.

Pokud tedy hledáte pro sebe a svou rodinu klidné místo s velkým pozemkem, tak tady to splňuje oba požadavky naprosto dokonale.

Dvoupodlažní dům má užitnou plochu 135 m², byl postavený v roce 2011 a v roce 2022 proběhla kolaudace. Jsou tu 4 samostatné pokoje, 2 koupelny a obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na parádní terasu, kde budete mít absolutní soukromí.

Vytápění domu zajišťuje krbová vložka s výměníkem (9 kW) a elektrická patrona v akumulační nádobě (8 kW) s rozvodem do podlahového vytápění v celém domě a radiátorů. Dále také solární panely, které ohřívají akumulační nádrž vč. teplé užitkové vody. Okna jsou trojskla od firmy PFT.

V domě je také centrální vysavač Husky a příprava na elektronické zabezpečovací zařízení.

Dům se prodává vč. veškerého vybavení, zahradního domku i dětského hřiště. Určitě oceníte také spoustu ovocných stromů a keřů, ze kterých může být letošní úroda již vaše.
Ovocné stromy: hruška, třešně, jabloně, meruňky, švestka, višeň, blumy, broskev, japonská hruška - celkem 13. Dále je zde ořech a mandloň. Je zde i udělaný plot se sloupovými jabloněmi asi 7 kusů.
Keře: maliny, angrešt, ostružiny, kanadské borůvky, rybízy, rakytníky a lískové ořechy.

Na pozemku se také nachází vedlejší stavba (užitná plocha 85 m²), která aktuálně slouží jako přístřešek pro 2 auta, dílna a dřevník. Každopádně je sem přivedená elektřina, voda i odpad, takže se nabízí hned několik možností pro další využití. Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.

Pro perfektní představu o dispozici domu vám doporučuji projít si celý dům nejprve prostřednictvím virtuální prohlídky.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Libošovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3561 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jaroslav Kraus

Jaroslav Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libošovicích?

Podobné nemovitosti