Prodej pozemku pro bydlení, Hoštka, 655 m2

Hoštka

1 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 195 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hoštce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek určený ke stavbě rodinného domu mezi obcemi Štětí a Hoštka. Pozemek má výměru 655 m², trojúhelníkový tvar a je velmi mírně svažitý na jih.

Elektrickou přípojku možno přivést z 20m vzdáleného pilířku. Poté, co si kupující navrhne na pozemku dům a vybuduje vodoměrnou šachtu, přivede mu prodávající na své náklady vodovodní přípojku až do vodoměrné šachty. Dodávka vody je zajištěna velkokapacitním vrtem ve vlastnictví prodávajícího. Odkanalizování bude řešeno domovní ČOV. Plyn není k dispozici.

Pozemek je umístěn nad strání k řece Labe a poskytuje výhled na řeku a na nedaleký Říp. Okolní zástavbu tvoří převážně rekreační objekty. Na sousedních pozemcích se plánuje výstavba dvou až tří dalších rodinných domů (stavba jednoho již započala), předmětný pozemek ovšem bude mít pouze jednoho přímého souseda a celá lokalita se již dále rozšiřovat nebude a zastavěnost dané lokality tak nebude velká. K pozemku přiléhá silnice propojující Hoštku a Štetí, což může působit rušivým dojmem – po vybudování plotu z betonových bloků se ovšem ruch od silnice téměř eliminuje (reálná zkušenost ze sousední stavby), jedná se proto o velmi klidné místo. Přes silnici se nalézá nerušící areál na zpracování mulčovací kůry.

Pozemek je územním plánem určen ke stavbě rodinného nebo bytového domu o nejvýše 2 nadzemních podlažích a podkroví. Zastavitelnost pozemku činí 40%.

Poloha pozemku je z hlediska dostupnosti dobrá. Velmi blízko leží město Hoštka (dostupné i po cyklostezce mezi poli), kde nalezneme veškerou občanskou vybavenost včetně školky a školy, nebo ještě větší Štětí. Dobře dostupné jsou rovněž Roudnice nad Labem, Litoměřice či Mělník. Na druhé straně Labe vede cyklostezka, po které je možné dostat se podél Labe přes Roudnici až do Litoměřic a dál, případně na druhou stranu do Mělníka. Přes řeku se také nachází plavební kanál Račice s in-line dráhou a sousední pískovcový lom s krásným koupáním. Na dostřel pak nalezneme Kokořínsko.
Financování hypotékou je možné. V případě zájmu s jejím vyřízením rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Hoštka
Plocha nemovitosti
655 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hoštce (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti