Prodej bytu 3+1, Liberec, Lounská, 71 m2

Lounská, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

Rezervováno
3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt je nyní v REZERVACI.

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízím hezký světlý byt 3+1 se zasklenou lodžií o velikosti 71m2 ve velmi vyhledávané a klidné lokalitě Horní Růžodol, kousek od Libereckého Horizontu.

Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží 4. patrového zatepleného panelového domu. Dům má nový komín a nové stoupačky.

Byt je v původním, ale udržovaném stavu. Klasická 3+1, velmi dobře dispozičně řešená, nabízí možnost bydlení vícečlenné rodiny s možností rekonstrukce dle svých vlastních představ. Skvělou výhodou bytu je lokace domu. Dům obklopuje spousta zeleně se vzrostlými stromy, což ocení hlavně pejskaři. Parádní výhodou je opravdu velký dostatek parkovacích míst před domem.

Tramvajová zastávka je od domu vzdálená 100 metrů. V okolí domu se nachází zdravotní středisko, obchody s potravinami, Tipsport Arena, OC Nisa.

Další příjemnou výhodou bytu jsou velmi nízké náklady na bydlení ve výši cca 5.000,- (2.263,- z toho 1.104,- FO + zálohy na elektřinu a plyn). Byt má totiž svůj vlastní plynový kotel, který je navíc zcela nový.

Byt je volný po dohodě s majitelkou.

S případnými dotazy mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád poradím.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Lounská, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti