Prodej pozemku pro bydlení, Okarec, 1283 m2

Okarec

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Okarci

Informace k pozemku

Stavební pozemek o výměře 1283 m2 pro Váš rodinný dům ve výjimečné lokalitě v obci Okarec, 18 minut do Třebíče, 7 min. do Náměště nad Oslavou, 35 min. do Brna.

Urbanistický projekt v Okarci vytváří stavební parcely pro devět rodinných domů v klidné části obce. Cílem rozdělení pozemků dle stávajícího návrhu je naplnění náročných požadavků komfortního bydlení s dostatkem soukromí u každé samostatné parcely. Projekt však rovněž respektuje stávající zástavbu v obci a je proto navržen tak, aby za podmínky dopravní dostupnosti plynule navazoval na existující zástavbu.

Ke všem pozemkům budou přivedeny inženýrské sítě - voda, elektřina, kanalizace, příjezdová cesta a sjezdy. Stavební práce započnou ve 2Q 2024.

https://rdokarec.cz

Využijte akční nabídku na novostavbu rodinného domu od předního evropského výrobce dřevostaveb firmy HAAS Fertigbau.
Záruka na konstrukci 30 let!
LEPŠÍ DOMOV v nejvyšším standardu na trhu.
Nabízíme stavbu nízkoenergetického rodinného domu 5+kk, 118 m2 užitné plochy.

Nízkoenergetická dřevostavba-energetická třída A s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací.

Dokončení cca do 10-ti měsíců od rezervace vč. napojení na veškeré inženýrské sítě, sjezdu na pozemek a parkovacího stání.

Dřevostavba Avanti 1-118 s šikovným členěním prostoru nabízí na zastavěné ploše 79 m2 skoro 118 m2 užitné plochy, rozdělené do dispozice 5 + KK. V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jeden samostatný pokoj. Samozřejmostí je sociální zařízení. V patře jsou tři ložnice a prostorná koupelna.
Vnější rozměry: 9,36 x 8,46 m
Užitná plocha celkem: 118.34 m²
Zastavěná plocha: 79.19 m²
Užitná plocha podkroví: 56.26 m²
Užitná plocha přízemí: 62.08 m²
Sklon střechy: 38º

Možnost klientských změn nebo výběru jiného typu domu.

Pro každou parcelu lze zvolit individuálně dům různé velikosti a dispozice.

Stupeň dokončení Haas COMPLETE, neboli "na klíč" je šitý na míru klientům, kteří chtějí využít veškerého komfortu kompletní dodávky rodinného domu Haas Fertigbau. Dům dokončený na klíč je budoucím uživatelům předán ve stavu umožňujícím okamžité nastěhování.

V ceně domu COMPLETE jsou zahrnuty podlahy včetně finální krytiny, dlažby a obklady, zařizovací předměty v koupelně a na WC, vnitřní dveře a veškeré výmalby. Stačí nainstalovat svítidla a kuchyňskou linku a můžete bydlet. Součástí standardního vybavení je i tepelné čerpadlo napojené na podlahové teplovodní vytápění.

Možnost financovat hypotékou.

Pro více informací volejte makléře nabídky.

Parametry pozemku

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Okarec
ID
197-NP04698
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1283 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Miloš Kesler, MBA

Ing. Miloš Kesler, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Okarci?

Podobné nemovitosti