Prodej rodinného domu, Sobotín, 317 m2

Sobotín

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sobotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Hledáte klidné místo k bydlení anebo k celoroční rekreaci v malebném prostředí obklopeném krásnou přírodou ? Pokud ano, tak pro vás takové místo máme a to v turisticky oblíbené lokalitě Sobotín. Obec Sobotín je výchozím místem pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Předmětem prodeje je samostatně stojící, dvoupodlažní rodinný dům se zastavěnou plochou 371m2 s velkorysou výměrou celého pozemku 2.276m2. Jedná se o částečně podsklepený dům s dispozicí 4+1, samostatná koupelna s vanou a WC. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí (nová střecha, fasáda se zateplením, plastová okna, podlahy a kuchyňská linka).

Dispozice domu: v přízemí se nachází zádveří, chodba se vstupem do kuchyně se spižírnou, vstup do obývací části a ložnice. Schodištěm se dostaneme do 2.NP: chodba, 2 pokoje, šatna a vstup na půdu.

Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Středobodem domu je slunný, obývací pokoj s příjemnou atmosférou, kde přidanou hodnotou je možnost přitápět si krbovými kamny s výměníkem tepla do radiátorů a zásobníku na vodu. Dům je napojen na obecní kanalizaci, voda z vlastní studny (přípojka obecní vody na hranici pozemku), elektřina 220/380V.

Pozemek je mírně svažitý, celý oplocený. Je zde umístěna zděná stavba sloužící pro uložení zahradní techniky a jiného vybavení a dřevníkem.

Výhodou umístění nemovitosti je, že není situována u hlavní silnice. K domu je bezproblémový příjezd ze zpevněné obecní komunikace s možností parkování několika automobilů přímo u domu.

Pokud hledáte relax, čistou přírodu, čerstvý vzduch, tak právě tato nemovitost je pro vás to pravé ořechové. Tohle místo je plné turistických cest, luk, pohody a zábavy se spoustou nádherných míst na výlet s možností houbaření a v zimě můžete využít dostupná lyžařská střediska a k tomu všemu skvělá dostupnost ať už autem nebo autobusem, to vše dnes lidi táhne jako magnet.

Dům je umístěn na krásném místě s výhledem do krajiny a je k dipozici po dohodě.

Cena uvedena vč. právních služeb. V ceně bude ponecháno veškeré vybavení domu a zahradní technika vč. nářadí.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Sobotín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
317 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2276 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sobotíně?

Podobné nemovitosti