Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem, 80 m2

Ústí nad Labem - Sebuzín

4 499 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rodinný dům o dispozicích 3+1, který se rozprostírá na rozlehlém pozemku o více než 2500 metrech čtverečních vyniká svým elegantním designem a nabízí svým novým majitelům nejen komfort současných dispozic, ale také potenciál pro vybudování další bytové jednotky se samostatným vchodem. Dům tak může poskytnout komfort a soukromí pro 2 rodiny.

Jistě oceníte prostorný obývací pokoj, který zároveň slouží jako centrální místo pro rodinná setkání a relaxaci. Odtud se otevírá výhled na terasu, kde si můžete vychutnávat svou ranní kávu, obklopeni přírodou a krásným panoramatem.

Pod terasou je umístěna prostorná garáž, ideální místo pro ochranu vašeho vozidla. Pro návštěvy jsou k dispozici dvě pohodlná parkovací stání přímo u domu.

Ovšem kouzlo tohoto domu nekončí u jeho stěn. Na rozsáhlém pozemku najdete malebný altánek s dokonale umístěným posezením, kde můžete relaxovat a obdivovat působivý výhled na protilehlá panoramata a řeku Labe.

Ve spodní části domu probíhá příprava na vybudování další samostatné bytové jednotky o dispozici 1+1. S vodou a elektřinou již plně připravenými máte možnost vytvořit prostor pro dvougenerační bydlení, kde každá domácnost může mít vlastní soukromí a pohodu.

Pro milovníky vína a sklípku nebo prostě jen pro ty, kdo rádi ukládají ovoce nebo zeleninu, nabízí tento dům velmi prostorný sklepní prostor. Navíc patří k nemovitosti i rozlehlá stodola, která poskytuje neomezené možnosti pro vaše nápady.

Přestože se nacházíte v žádané lokalitě polosamoty, do centra Ústí nad Labem a Litoměřic je to autem jen pár minut. To vám umožňuje skloubit klidné životní tempo s pohodlím městského života. Navíc vás v této přátelské lokalitě čekají sousedé, kteří přinášejí do vašeho nového domova ještě více tepla a radosti.

Nepropásněte příležitost vlastnit tuto jedinečnou nemovitost, která spojuje moderní pohodlí s kouzlem venkovského života. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku vašeho nového domova.

Parametry domu

Cena
4 499 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Ústí nad Labem - Sebuzín
ID
66642003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2546 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Lukáš Hung

Lukáš Hung

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti