Prodej rodinného domu, Kraslice, Hřbitovní, 152 m2

Hřbitovní, Kraslice

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kraslicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji RD (ul. Hřbitovní) ve městě Kraslice, které se nachází v západní části Krušných hor, okr. Sokolov. RD je částečně podsklepený a má dvě nadzemní podlaží. Je umístěn na příkrém skalnatém svahu. Základy jsou kamenné bez izolace. Jedná se o stavbu z cihel, směrem do ulice není omítka, cihly jsou dvakrát pálené. Stropy jsou dřevěné, trámové. Směrem do zahrady je přistavěno sociální zařízení. Střecha je sedlová s krovem dřevěným, vázaným. Střešní krytina jsou alukrytové šablony. Klempířské prvky jsou z pozinkovaného plechu. Okna a vstupní dveře jsou plastová. Vnitřní omítky jsou štukové, venkovní omítky na štítové stěně a směrem do zahrady jsou vápenocementové hladké. Podlahy jsou částečně betonové a částečně dřevěné, prkenné, na chodbě a sociálním zařízení jsou dlažby. Keramický obklad je v koupelně. Elektroinstalace (220 V a 380 V) je převážně provedena hliníkovými vodiči. Vodovod je z plastu a část z pozinkovaných trubek, kanalizace je z litiny a část z PVC. Schodiště do podkroví a I.NP je žulové. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem. Ohřev vody rovněž plynovým ohřívačem. Dům byl dán do užívání v roce 1926 a procházel až do současnosti dílčími rekonstrukcemi. Stavebně technický stav odpovídá svému stáří a provedeným dílčím rekonstrukcím.
RD je dispozičně 4+1. I.PP – vstup od hl. komunikace, chodba, sklep, sklad a menší garáž (nelze parkovat současná auta). I.NP – schodiště, chodba, kuchyň, koupelna, WC, ložnice a obývací pokoj. II.NP (podkroví) – chodba a dva pokoje, dvě menší komory po stranách. Za domem je zahrada, jedná se o velmi příkrý kamenný svah, kde na horní rovinatější části je osazen skleník. Celková plocha pozemků je 480 m2.
Město Kraslice se nachází 5 km od hranice s Německem, kde je možnost zajímavých pracovních příležitostí. Vzhledem k tomu, že před zadáním do inzerce nebyl vyhotoven PENB, je tento dům v souladu s platným zákonem zařazen do energetické třídy G. Doporučujeme k prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Hřbitovní, Kraslice
ID
101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
83 m2
Podlahová plocha
152 m2
Plocha nemovitosti
480 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Radovan Kadečka

Jabloňová 249/4, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Radovan Kadečka

Radovan Kadečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích?

Podobné nemovitosti