Prodej kanceláře, Praha - Michle, Bartoškova, 46 m2

Bartoškova, Praha 4, Michle

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(plus poplatky 2300 + elektřina)

Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji nebytové prostory o celkové ploše 46 m2 upravené jako 2+KK umístěné v suterénu bytového domu v klidné ulici Bartoškova s možností parkování, Praha 4 - Nusle. Tyto prostory byly zcela nově a kompletně rekonstruovány v roce 2023 a skládají se z ložnice, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, koupelny s WC, samostatné komory a úklidové místnosti. Denní světlo prochází dvěma plastovými sklepními okny umístěnými nad chodníkem. Všude jsou instalována úsporná LED svítidla. Interiérové dveře jsou kvalitní Vasco Fare Line 1. K dispozici je kuchyňská linka Gorenje (typ MARA bílá sametově matná) s LED osvětlením a kováním Blum včetně plnovýsuvu s plynulým dojezdem, dále vestavná lednička Gorenje, vestavná mikrovlnná trouba MORA, samostatně stojící elektrický sporák Amica, digestoř s recirkulací MORA a granitový dřez Alveus. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, závěsným WC Geberit, novou automatickou pračkou Samsung, umyvadlovou skříňkou se zrcadlem a topným žebříkem Aqualine. Příčky jsou vyzděné z materiálu Ytong, na stěnách a podlaze je keramický obklad. Kromě koupelny je na podlaze dlažba v dekoru dřeva. Vytápění je zajištěno moderními přímotopy Klarstein s možností regulace. Praktická je komora s plochou 4 m2. K dispozici je také kabelové internetové připojení i televizní anténa. Prostory jsou chráněny bezpečnostními dveřmi. Možné využití je jako kancelář, tichá a nerušící výroba nebo dílna, případně sklad. Spotřeba vody je měřena bytovým vodoměrem, elektřina je dvoutarifní (VT, NT), přípojka internetu je nyní odhlášená. Měsíční platby jsou 2.300 Kč + elektřina.
Místo je velmi dobře dostupné MHD, na náměstí Bratří Synků je to 300 metrů nebo novým podchodem přímo na nádraží Praha Vršovice s pravidelným spojením 4 minuty do centra Prahy na hlavní nádraží. Pro bližší informace a s požadavkem o prohlídku prosím kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
plus poplatky 2300 + elektřina
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Bartoškova, Praha 4, Michle
ID
11355
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
46 m2
Plocha nemovitosti
46 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, MHD

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Kohout

Ing. Miroslav Kohout

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 4?

Podobné nemovitosti