Prodej rodinného domu, Nový Malín, 113 m2

Nový Malín

6 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 836 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Toužíte po velkém rodinném domě se zahradou v klidné lokalitě? Láká vás bydlení v malebné vesnici? Potřebujete bydlet ihned a skoro v novém? Žádná rekonstrukce, jen sbalit kufry a začít nový život? Tak si nenechte ujít tuhle nabídku patrového domu s dvojgaráží a bazénem a perfektně slunnou zahradou.

Jedná se o samostatně stojící rodinný dům o dispozici 5+1 o užitné ploše 113m2 a celkové výměře pozemku 1.682m2, který se nachází mimo hlavní komunikaci v obci Nový Malín, v části Mladoňov, pouhých 13 km od okresního města Šumperk. Tato nemovitost je jako stvořená i pro vícegenerační bydlení, popř. pro všechny, kteří hledají nemovitost pro spojení soukromé podnikatelské činnosti a bydlení v jednom objektu. Dům je velmi světlý a je situován na pěkném místě s výhledem do okolní krajiny.

Dům prošel před 10 lety kompletní rekonstrukcí s důrazem na praktičnost a pohodlí. Dispozice: zádveří, chodba, schodiště. Středobodem domu je prostorný obývací pokoj s krbem (průduchy) a se vstupem na prostornou terasu, komunikačně propojený s jídelnou a kuchyní. V 1.NP se dále nachází pracovna, koupelna s WC a saunou a nechybí zde ani praktická technická místnost. 1.patro disponuje třemi ložnicemi, balkonem, velkorysou koupelnou s vanou i sprchovým koutem. Přidanou hodnotou je pak půda skýtající možnost rozšíření stávající dispozice domu. Dům byl zkolaudován v roce 1988 a je celopodsklepený s dostatkem úložných prostor.

Nemovitost je připojena k vodovodnímu řadu i k obecní kanalizaci. Na pozemku vlastní studna. O vytápění domu a ohřev vody se nově stará tepelné čerpadlo. V rámci rekonstrukce byla měněna nová plastová okna, dům včetně půdy je zateplen s novou fasádou.

K domu přísluší zahrada, kam se vejde vše potřebné. Například bazén a dřevěná pergola, kde můžete v létě posedět u sklenky dobrého vína a ještě něco dobrého ugrilovat. Dále na pozemku najdeme garáž pro dvě auta, hospodářské přístavky na nářadí a další příslušenství k domu. Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 1.682 m2. Celý pozemek je oplocen.

Pokud právě vy hledáte nemovitost v tomto duchu a v této lokalitě, určitě neváhejte a přijďte se sami přesvědčit o tom, že tahle nemovitost má své kouzlo. Ráda vás provedu a zodpovím vaše dotazy.

Prodejní cena uvedena vč. provize.

Parametry domu

Cena
6 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Nový Malín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1682 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Malíně?

Podobné nemovitosti