Prodej rodinného domu, Libušín, Důl Jan, 227 m2

Důl Jan, Libušín

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Libušíně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o zast. ploše 225m2 v Libušíně, ul. Důl Jan. Tento velmi dobře udržovaný dům má celkem pět obytných pokojů a dvě kuchyně s možností uspořádání jako 3+1 a 2+1 a je po částečné rekonstrukci zahrnující novou střechu, plastová okna v celém domě, částečně rozvody elektra, vody a odpadů, podlah a omítek (v jednotce 3+1), nové tepelné čerpadlo sloužící i k ohřevu teplé vody, zateplení s fasádou na vnější polovině domu atp. Každá z jednotek má vlastní koupelnu a samostatná WC. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci, k dispozici je elektro 230/400V, stejně jako obecní vodovod. Vytápění a ohřev vody je řešen tepelným čerpadlem vzduch-voda o výkonu 16kw (max. příkon 5kw).

Rozlehlý pozemek o velikosti 1.239 m2 nabízí skvělou kombinaci prostoru, pohodlí a soukromí. Na pozemku se mimo vzrostlé zeleně dále nachází i hospodářská budova, ze které lze vybudovat např. venkovní kuchyň, pergolu, pození, případně garáž až pro několik vozidel. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s minimálním provozem, vynikající dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností (škola, školka, lékaři, zubař, pošta, COOP…). Kladno vzdáleno 10 minut jízdy a stejně tak nájezd na dálnici D6 / D7 směr Praha.

Parametry domu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Důl Jan, Libušín
ID
02851
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1239 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libušíně?

Podobné nemovitosti