Prodej rodinného domu, Rájec-Jestřebí, 117 m2

Rájec-Jestřebí

5 199 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Rájci-Jestřebí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s prostornou zahradou ve vesničce Holešín. Dům je situován v klidné, okrajové části, v zástavbě rodinných domů. Les je od objektu vzdálen cca 800 metrů.
Nemovitost je členěna na suterén a 2 nadzemní podlaží. V suterénu je garáž, sklep, kotelna, prádelna a veranda. V prvním patře se nachází obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, koupelna s WC, dále chodba a schodiště do 2. patra, ve kterém jsou 3 ložnice a další koupelna s WC. V každém patře je k dispozici balkón. Dům je částečně podsklepen. V kotelně se nachází elektrický kotel a kotel na tuhá paliva. Nemovitost je napojena na vodu i elektřinu. Odpady jsou svedeny do jímky. Stáří domu je cca 40 let, po celou dobu byla nemovitost obývána a udržována. Dům je částečně vybaven. Proběhla výměna oken, radiátorů a kotle, dále renovace střechy. Pozemek je oplocen, před domem je příjezdová brána s dalším parkovacím stáním. Kolem domu je prostorná zahrada o výměře 1270 m2, která může posloužit k zahradničení nebo pro posezení či grilování.
Holešín je vesnice, část města Rájec-Jestřebí v okrese Blansko. Nachází se asi 2,5 km severovýchodně od Rájce-Jestřebí. Dobrá dojezdová vzdálenost do Blanska (9,7 km), Boskovic (11 km), či Brna (36 km). V okolí najdete síť značených cyklostezek a turistických tras, vesnice je situována nedaleko oblasti Moravský kras.

Parametry domu

Cena
5 199 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Rájec-Jestřebí
ID
N/RSBK/20480/24
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1359 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Jiřina Háková

Jiřina Háková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rájci-Jestřebí?

Podobné nemovitosti