Pronájem atypického bytu, Olomouc - Nová Ulice, Čajkovského, 20 m2

Čajkovského, Nová Ulice

7 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Přemýšlíš o tom, kde bydlet během svého studia medicíny v Olomouci? Máme pro tebe nabídku. Pronajímáme velmi pěkný byt v panelovém domě v části Nová Ulice, který je ideální pro studenty medicíny. Byt se nachází v 6. patře 8 patrového domu a má podlahovou plochu 20m. Navíc má krásný balkón o velikosti 5m a sklepe o ploše 5m pro uskladnění větších věcí.

Tento byt je kompletně zařízen a vybaven, včetně kuchyňské linky s elektrickým sporákem, lednicí, myčkou a pračkou. Pokoj pak disponuje Postelí s úložným prostorem, skříní a pracovním stolem.

Byt se nachází v klidné lokalitě a je vhodný pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají pohodlné bydlení. Neztrácej čas a domluv si prohlídku tohoto útulného bytu ještě dnes. Těšíme se na tebe.

Ceny jednotlivých pokojů se liší v závistlosti na velikosti a počtu lůžek.


¨Thinking about where to live during your medical studies in Olomouc? We have an offer for you. We rent a very nice apartment in a block of flats in Nová Ulice, which is ideal for medical students. The apartment is located on the 6th floor of an 8-storey building and has a floor area of 20m. In addition, it has a beautiful balcony of 5m and a cellar of 5m for storing larger things.

This apartment is fully furnished and equipped, including a kitchen with electric cooker, fridge, dishwasher and washing machine. The room then has a bed with storage space, a wardrobe and a desk.

The apartment is located in a quiet area and is suitable for a single person or a couple looking for a comfortable place to live. Don't waste any time and arrange a viewing of this cosy apartment today. We look forward to seeing you.

Prices for individual rooms depending on the size and number of beds.

Parametry bytu

Cena
7 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Čajkovského, Nová Ulice
ID
19144
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
20 m2
Patro
6. z 8
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
20 m2
Plocha nemovitosti
20 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Kryštof Novotný

Kryštof Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu atypických bytů v Olomouci?

Podobné nemovitosti