Prodej rodinného domu, Turnov, U Školy, 150 m2

U Školy, Turnov

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji Vám příležitost stát se majitelem rodinného domu v klidné části obce Mašov u Turnova, nacházející se v oblíbené turistické destinaci - Českém ráji. Tato nemovitost se rozkládá na celkovém pozemku o rozloze 1391 m2, který je díky své orientaci po celý den zalit sluncem.

Dům je v původním, obyvatelném stavu, což Vám umožňuje přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě - elektřina, plyn, kanalizace. Pro vaše pohodlí je vytápění zajištěno plynovým kotlem s možností využití záložního zdroje v podobě kotle na tuhá paliva. Podlahy jsou pokryty parketami a keramickou dlažbou.

Dům je podsklepen v celé zastavěné ploše. V suterénu je prádelna, sklepy, kotelna. V přízemí je situován obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyně se spíží, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC. V obytném podkroví jsou tři pokoje.

Na pozemku se dále nachází částečně podsklepená chata s číslem evidenčním. Stavba je napojena na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Je zde obývací pokoj, kuchyně, ložnice, sprchový kout a samostatné WC. Vytápění je zajištěno akumulačními kamny s možností připojení kamen na tuhá paliva.

Pro vaše vozidlo je připravena garáž a pro další potřeby slouží kolny, chlév a seník (dříve hospodářské stavení).

Dle vyjádření odboru rozvoje města Turnov, územní plán nevylučuje přestavbu chaty na rodinný dům. Tak jako lze zvětšit zastavěnou plochu stávajícího rodinného domu. ÚPI mám k dipozici.

Dům je postaven na pozemku 72 m2, chata 73 m2, garáž 30 m2.

Obklopeni klidem a přírodou Českého ráje, avšak s výbornou dostupností do města Turnov, získáte místo, které je ideální nejen pro rodinné bydlení, ale i jako útočiště pro víkendové relaxace. Nechte se unést kouzlem tohoto místa a udělejte první krok k životu o kterém jste vždy snili.

Ukazatel energetické náročnosti: G* (PENB není k dispozici).

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky a přijďte se na tuto nemovitost podívat osobně.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
U Školy, Turnov
ID
2403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1391 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Sedláčková

Jana Sedláčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Turnově?

Podobné nemovitosti