Prodej chaty, Přeštice, 35 m2 (ID: 2068903)

Přeštice

990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 718 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představuji Vám útulnou chatu v malebné zahrádkářské oblasti Přeštic, která se nachází v blízkosti centra města a je obklopena nádhernou přírodou kolem řeky Úhlavy.
Chata nabízí klidnou a pohodlnou atmosféru, kterou si užijete v prostorné zahradě o rozloze 192m2 s oplocením, vlastní studnou, skleníkem na pěstování rostlin a pohodlného venkovního posezení pod zastřešenou pergolou. Chata je připravena k okamžitému užívání a disponuje prostorným prostorem, zahrnujícím oddělené místo na spaní, jídelní kout a základní kuchyňský kout. Pro zajištění elektrické energie slouží solární panel, plynová bomba na vaření a tuhá paliva pro teplo.

Tato chata je perfektním místem pro ty, kteří chtějí být blízko centra města, ale zároveň si užít klidu a pohody venkova. Přejděte na druhou stranu řeky a vydejte se na procházku, projížďku či rybaření.
V docházkové vzdálenosti 5 minut najdete oblíbenou Přeštickou loděnici, která v letních měsících láká množství návštěvníků. Díky řece Úhlavě a nově vybudovaným přístupům do vody, spolu s otevřeným bufetem nabízejícím občerstvení, je toto místo vyhledávaným místem pro odpočinek a rekreaci. I v chladnějších dnech zde najdete aktivity pro veřejnost, jako je koupání v mrazivé vodě či bruslení na hřišti proměněném v kluziště. Rovněž se zde konají různé akce, koncerty a představení.

Dopřejte si příjemný volný čas se svými blízkými a objevte krásy této malebné oblasti u řeky Úhlavy.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a zarezervujte si prohlídku již dnes!
Kontaktujte mě pro bližší informace.

Parametry domu

Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Přeštice
ID
125
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
198 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Nataliya Tabas

Nataliya Tabas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Přešticích?

Podobné nemovitosti